Product

Τεχνολογία τροφίμων

Product

Τεχνολογία τροφίμων ζωικής προέλευσης

Τεχνολογία τροφίμων ζωικής προελεύσεως

Κωδικός:
9909
11,70 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Publications Date: 
1993
Book ISBN: 
960-12-0148-3
Book pages: 
345
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Σπυρίδων Α. Γεωργάκης είναι ομότιμος καθηγητής Κτηνιατρικής Σχολής Α.Π.Θ.

Publications Date: 
1993
Book ISBN: 
960-12-0148-3
Book pages: 
345
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο