Product

Τεχνολογία της τηλεοπτικής παραγωγής

Product

Τεχνολογία τροφίμων ζωικής προελεύσεως

Τεχνολογία τροφίμων

Κωδικός:
158564
Description: 

Το συγκριτικό πλεονέκτημα της Ελλάδας είναι ότι παράγει τρόφιμα με υψηλή προστιθέμενη αξία (π.χ. ελαιόλαδο, κρασί, τυριά) τα οποία χάρη στις σύγχρονες μεθόδους της Τεχνολογίας των Τροφίμων μπορούν να πωληθούν πρακτικά σε όλο τον πλανήτη. Για παράδειγμα, ο πιο δημοφιλής προορισμός του φιλέτου τσιπούρας ιχθυοτροφείου είναι η Μεγάλη Βρετανία χάρη στη συσκευασία υπό τροποποιημένη ατμόσφαιρα.

18,08 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το συγκριτικό πλεονέκτημα της Ελλάδας είναι ότι παράγει τρόφιμα με υψηλή προστιθέμενη αξία (π.χ. ελαιόλαδο, κρασί, τυριά) τα οποία χάρη στις σύγχρονες μεθόδους της Τεχνολογίας των Τροφίμων μπορούν να πωληθούν πρακτικά σε όλο τον πλανήτη. Για παράδειγμα, ο πιο δημοφιλής προορισμός του φιλέτου τσιπούρας ιχθυοτροφείου είναι η Μεγάλη Βρετανία χάρη στη συσκευασία υπό τροποποιημένη ατμόσφαιρα. Στο βιβλίο αυτό αναλύονται όλες οι σύγχρονες εφαρμογές της τεχνολογίας αλλά και της βιοτεχνολογίας των τροφίμων με σκοπό να δοθεί στον αναγνώστη ένα χρήσιμο εργαλείο σχεδίασης και παραγωγής τροφίμων με διατροφική αξία και εμπορευσιμότητα. Το βιβλίο είναι απαραίτητο για Χημικούς, Βιολόγους, Κτηνιάτρους, Γεωπόνους, Μικροβιολόγους, Χημικούς Μηχανικούς, Τεχνολόγους Τροφίμων, για εργαζόμενους σε τμήματα έρευνας και ανάπτυξης (R+D), για συμβούλους επιχειρήσεων, για υπεύθυνους διασφάλισης ποιότητας, για στελέχη επιχειρήσεων μαζικής εστίασης (chefs, Food and Beverage Managers) και για στελέχη διοίκησης επιχειρήσεων τροφίμων, αλλά και για όλους τους μη ειδικούς που θα θελήσουν να εντρυφήσουν στο μαγικό κόσμο των τροφίμων.
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-351-833-6
Book pages: 
240
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-351-833-6
Book pages: 
240
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο