Product

Τεχνολογική, κοινωνική πολιτική και ανάπτυξη

Product

Τεχνολογικός μετασχηματισμός και οικονομική ανάπτυξη

Τεχνολογικό μάνατζμεντ

Κωδικός:
107863
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Είναι γεγονός πλέον ότι η τεχνολογία έχει καταστεί η ραχοκοκαλιά της κοινωνίας και ειδικότερα στο χώρο της εργασίας. Αναμφίβολα, όποιος βρίσκεται σήμερα στο χώρο των επιχειρήσεων θα πρέπει να ασχοληθεί με πολλά είδη τεχνολογίας. Παρόλο που μετασχηματίζει τον τρόπο με τον οποίο ζούμε και εργαζόμαστε, η τεχνολογία μπορεί επίσης να κυριαρχήσει και να ελέγξει τη ζωή μας. Το βιβλίο αυτό σας παρέχει τα εργαλεία εκείνα, με τα οποία θα ξεκινήσετε να διαχειρίζεστε και να ελέγχετε την τεχνολογία. Θα σας δείξει πώς:

13,50 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Είναι γεγονός πλέον ότι η τεχνολογία έχει καταστεί η ραχοκοκαλιά της κοινωνίας και ειδικότερα στο χώρο της εργασίας. Αναμφίβολα, όποιος βρίσκεται σήμερα στο χώρο των επιχειρήσεων θα πρέπει να ασχοληθεί με πολλά είδη τεχνολογίας. Παρόλο που μετασχηματίζει τον τρόπο με τον οποίο ζούμε και εργαζόμαστε, η τεχνολογία μπορεί επίσης να κυριαρχήσει και να ελέγξει τη ζωή μας. Το βιβλίο αυτό σας παρέχει τα εργαλεία εκείνα, με τα οποία θα ξεκινήσετε να διαχειρίζεστε και να ελέγχετε την τεχνολογία. Θα σας δείξει πώς: -Να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στο μάνατζμεντ στο πλαίσιο μιας τεχνολογικής κουλτούρας. -Να χρησιμοποιείτε την τεχνολογία για να εκμεταλλευτείτε το ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα. -Να ασχολείστε πιο αποτελεσματικά με τις τεχνολογικές αλλαγές. -Να αναγνωρίζετε και να ασχολείστε με τα ψυχολογικά θέματα, που μπορεί να παράγει η τεχνολογία. -Να επιβιώσετε σε μία όλο και πιο ανταγωνιστική παγκόσμια οικονομία. -Να είστε προετοιμασμένος για ένα μέλλον, όπου η τεχνολογία συνεχώς προοδεύει. Ο Andrew Holmes περιγράφει τι σημαίνει έξυπνο τεχνολογικό μάνατζμεντ στην πράξη, παρέχοντας μια ισορροπημένη άποψη για το πώς μπορεί να γίνει διαχείριση της τεχνολογίας από τη στρατηγική μέχρι την παράδοση. Το βιβλίο αυτό είναι γεμάτο συμβουλές για το πώς να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στο μάνατζμεντ και πώς να χρησιμοποιείτε την τεχνολογία προς το μέγιστο όφελός σας. Το βιβλίο αυτό θα σας δώσει τη δυνατότητα να κάνετε την τεχνολογία να εργαστεί για τον οργανισμό παρά να εργαστεί ο οργανισμός για την τεχνολογία.
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-512-451-3
Book pages: 
251
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Andrew Holmes είναι διευθυντής της Pricewaterhouse-Coopers Global Risk Management Solutions. Παρείχε τις συμβουλές του σε μεγάλο αριθμό βρετανικών επιχειρήσεων και επιχειρήσεων του εξωτερικού. Ειδικεύεται στην Επιχειρησιακή Στρατηγική, στη Διαχείριση Έργων και Προγραμμάτων, και στην Τεχνολογία των Πληροφοριών. Μιλάει τακτικά για θέματα που σχετίζονται με τη διαχείριση του κινδύνου, τη διαχείριση έργου, την τεχνολογία πληροφοριών και την παροχή συμβουλών, ενώ έχει δημοσιεύσει πολλά άρθρα γύρω από αυτά τα θέματα.

Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-512-451-3
Book pages: 
251
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο