Product

Τζέην Έυρ

Product

Τζέιμς Ντην

Τζέιμς Ντην

Κωδικός:
107362
Manufacturer: 
Description: 

"Ο ηθοποιός πρέπει να ερμηνεύει τη ζωή, και για να το κατορθώσει πρέπει να αφήνεται σε όλες τις εμπειρίες που εκείνη του προσφέρει. Πρέπει όμως να απαιτεί ακόμη περισσσότερα. Στη διάρκεια της σύντομης ύπαρξής του, ο ηθοποιός πρέπει να μάθει να ανταποκρίνεται στο κάλεσμα της ζωής, και για τον αγώνα αυτό πρέπει να είναι υπεράνθρωπος".

12,50 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

"Ο ηθοποιός πρέπει να ερμηνεύει τη ζωή, και για να το κατορθώσει πρέπει να αφήνεται σε όλες τις εμπειρίες που εκείνη του προσφέρει. Πρέπει όμως να απαιτεί ακόμη περισσσότερα. Στη διάρκεια της σύντομης ύπαρξής του, ο ηθοποιός πρέπει να μάθει να ανταποκρίνεται στο κάλεσμα της ζωής, και για τον αγώνα αυτό πρέπει να είναι υπεράνθρωπος". O Τζέιμς Ντην (1931-1955) γνώρισε τη δόξα με τρεις μόλις ταινίες. Ο "Επαναστάτης χωρίς αιτία", που πρωτοβγήκε στις αίθουσες την επομένη του αυτοκινητιστικού δυστυχήματος που του στοίχισε τη ζωή, παρουσίασε ανάγλυφα τη δυσφορία μιας ολόκληρης γενιάς. Πενήντα χρόνια αργότερα, το φαινόμενο της ταύτισης με έναν ηθοποιό που θέλησε να κλείσει τις πληγές της παιδικής του ηλικίας ανοίγοντας ολοένα και περισσότερα μέτωπα με όπλο την επαναστατημένη του συμπεριφορά, παραμένει το ίδιο ζωντανό.
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-7560-10-8
Book pages: 
389
Book Dimensions: 
18χ11
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

O Jean - Philippe Guerand, δημοσιογράφος, ειδικός στον κινηματογράφο υπήρξε μέλος της σύνταξης των εντύπων Premiere, Jardin des Modes, Le Film Francais και Tele-Cine-Obs, και υπεύθυνος για τις στήλες κινηματογράφου και βίντεο-DVD στο Epok. Έχει δημοσιεύσει τα βιβλία "Woody Allen" (Payot, 1989) και "Cyril Collard, la passion" (σε συνεργασία με την Μαρτίν Μορικονί), στις εκδόσεις Ramsay (1993). Xρονικογράφος για θέματα γαστρονομίας μεταξύ 1993 και 1997 για τους οδηγούς Le Petit Guide Lebey και Le Guide des Restaurants, συνεργάστηκε πρόσφατα στη συγγραφή του "La mort et l'immortalite", μιας εγκυκλοπαίδειας που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Bayard.

Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-7560-10-8
Book pages: 
389
Book Dimensions: 
18χ11
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο