Product

Τζιν τσέπη με σπιράλ

Product

Τζίνα, η νεράιδα του τοπαζιού

Τζίνα

Κωδικός:
33966
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Η Τζίνα Ρόσι πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της και τα κατάφερε. Έφτασε στην Αμερική πριν από είκοσι χρόνια με μόνα εφόδια την εξυπνάδα της, την ελπίδα και μια ατσάλινη θέληση για επιτυχία. Δουλεύοντας σε νυχτερινά κέντρα και ξενοδοχεία, τρίβοντας πατώματα και καθαρίζοντας σκάλες, έφτασε σιγά σιγά στην κορυφή και, πιστή στον όρκο της, εκδικήθηκε εκείνον που την είχε οδηγήσει στη φτώχια και τον εξευτελισμό.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η Τζίνα Ρόσι πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της και τα κατάφερε. Έφτασε στην Αμερική πριν από είκοσι χρόνια με μόνα εφόδια την εξυπνάδα της, την ελπίδα και μια ατσάλινη θέληση για επιτυχία. Δουλεύοντας σε νυχτερινά κέντρα και ξενοδοχεία, τρίβοντας πατώματα και καθαρίζοντας σκάλες, έφτασε σιγά σιγά στην κορυφή και, πιστή στον όρκο της, εκδικήθηκε εκείνον που την είχε οδηγήσει στη φτώχια και τον εξευτελισμό. Τώρα είναι μια δαιμόνια, επιτυχημένη επιχειρηματίας. Τώρα θα έπρεπε να είναι ευτυχισμένη. Και θα ήταν, αν κάποιες σκοτεινές δυνάμεις δεν μάχονταν εναντίον της, απειλώντας να γκρεμίσουν το λαμπρό οικοδόμημα που έχτισε με το πείσμα και τις ικανότητές της. Θα ήταν, αν μπορούσε να ξανασμίξει με τον Ρόμπερτ Φάλον, τον πρώτο και μεγάλο έρωτα της ζωή της...
Publications Date: 
1999
Book ISBN: 
960-373-059-9
Book pages: 
475
Book Dimensions: 
18χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Το πρώτο βιβλίο του Άλαν Στράτον κέρδισε μια θέση στον κατάλογο των μπεστ σέλερ των New York Times. Τα έργα του διακρίνονται από δυναμισμό, γοργή δράση και έντονα συναισθήματα. Ζει στο Νότιγχαμ και ασχολείται αποκλειστικά με τη συγγραφή μυθιστορημάτων.

Publications Date: 
1999
Book ISBN: 
960-373-059-9
Book pages: 
475
Book Dimensions: 
18χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο