Product

Της Ματζουράνενας το χάλασμα

Product

Της Μεσογείου τα πικάντικα

Της Μεσημβρίας μύθοι

Κωδικός:
116008
Manufacturer: 
Description: 

Πλησίασαν στη σκεπή του Δημαρχείου. Πετούσαν από απόσταση γύρω γύρω και τον κοιτούσαν. Εκείνος, όπως πάντα αγέρωχος, τους αγνοούσε και κοιτούσε μια προς το βορρά, μια προς το νότο.
"Κάποιος πρέπει να του μιλήσει", είπε ο Μακάο.
"Η Ζήντα που είναι και φίλη του", είπε ειρωνικά η Αϊνέ. Άρπαξε πάλι η ατμόσφαιρα...

8,25 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Πλησίασαν στη σκεπή του Δημαρχείου. Πετούσαν από απόσταση γύρω γύρω και τον κοιτούσαν. Εκείνος, όπως πάντα αγέρωχος, τους αγνοούσε και κοιτούσε μια προς το βορρά, μια προς το νότο. "Κάποιος πρέπει να του μιλήσει", είπε ο Μακάο. "Η Ζήντα που είναι και φίλη του", είπε ειρωνικά η Αϊνέ. Άρπαξε πάλι η ατμόσφαιρα... Η Ζήντα εκνευρισμένη γυρίζει απότομα προς την Αϊνέ με απειλητικές διαθέσεις. Ο Μακάο προσπαθεί να προστατεύσει την Αϊνέ. Ο Τζώνυ επιτίθεται στον Μακάο. Ο Κέρικ μπαίνει μπροστά και του κόβει τη φόρα. Η Ρεγγίνα τρομαγμένη χάνει το πέταγα της. Μωρέ, γινότανε... της Μεσημβρίας.
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-8280-40-0
Book pages: 
117
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Γεωργία Σταυριανέα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και ζει στην Αίγινα. Σπούδασε οικονομικά και διοίκηση επιχειρήσεων. Αποφοίτησε επίσης από "το Εργαστήριο Δημοσιογραφίας" και αρθρογραφεί εδώ και πολλά χρόνια σε ηλεκτρονικά περιοδικά, περιφερειακές εφημερίδες και έντυπα. Είναι μέλος της "Παγκρητίου Ενώσεως" και μέλος του συλλόγου Κρητών Ζωγράφου "Νίκος Καζαντζάκης". Επίσης, είναι μέλος της μη κυβερνητικής Οργάνωσης για τον Πολιτισμό "Αργοναύτες" και Τακτικό μέλος του "Κύκλου Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου". Διηγήματα και ποιήματα της έχουν δημοσιευτεί σε περιοδικά, εφημερίδες καθώς και σε ηλεκτρονικά έντυπα.
Διαχειρίστρια του ιστολογίου Αιγινοφρένεια

Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-8280-40-0
Book pages: 
117
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο