Product

Τιμητική εκδήλωση για τη Λουκία Κ. Γαζή και τις κόρες της Αγγελική και Ελπινίκη: Ομιλίες

Product

Τιμητική εκδήλωση στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών για τον Παναγιώτη Κ. Μάζη και ομιλία του με θέμα: "Βασικές δικαϊκές αρχές στη ρητορική του Αριστοτέλη και το ισχύον δίκαιο"

Τιμητική εκδήλωση για τον καθηγητή Α. Α. Λάζαρη

Κωδικός:
148960
Description: 

Η ειδική αυτή πανεπιστημιακή έκδοση περιλαμβάνει τις ομιλίες που έγιναν από εξέχοντες επιστήμονες και πολιτικούς στην τιμητική εκδήλωση που οργάνωσε το Πανεπιστήμιο Πειραιά και το Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης για τον ομότιμο καθηγητή και τέως υπουργό Απόστολο Α. Λάζαρη στις 27 Νοεμβρίου 2003 στο ξενοδοχείο Intercontinental, στην Αθήνα.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η ειδική αυτή πανεπιστημιακή έκδοση περιλαμβάνει τις ομιλίες που έγιναν από εξέχοντες επιστήμονες και πολιτικούς στην τιμητική εκδήλωση που οργάνωσε το Πανεπιστήμιο Πειραιά και το Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης για τον ομότιμο καθηγητή και τέως υπουργό Απόστολο Α. Λάζαρη στις 27 Νοεμβρίου 2003 στο ξενοδοχείο Intercontinental, στην Αθήνα. Η ηθικοφιλοσοφική αρχή, ότι τα πανεπιστήμια ιδιαίτερα και ειδικά δεν πρέπει να ξεχνούν την ιστορία τους, πιστεύουμε ότι βρήκε την καλύτερη εφαρμογή της τόσο στην πραγματοποίηση της τιμητικής εκδήλωσης για τον διαπρεπή δάσκαλο και στυλοβάτη του Πανεπιστημίου Πειραιά, ομότιμο καθηγητή Απόστολο Α. Λάζαρη, όσο και στην ειδική έκδοση του τόμου "Ομιλίες" όπου πολύτιμες μνήμες και χρήσιμες υποθήκες για τους νέους επιστήμονες, και όχι μόνον, εκτίθενται. Βασίλειος Κ. Μπένος, πρύτανης Πανεπιστημίου Πειραιώς
Subtitle: 
Ομιλίες
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-86071-4-0
Book pages: 
54
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Ομιλίες
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-86071-4-0
Book pages: 
54
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο