Product

Τι είναι το Ninjutsu το Budô και το Taijutsu

Product

Τι είναι το Βυζάντιο

Τι είναι το Ninjutsu, το Budo και το Taijutsu

Κωδικός:
183184
Description: 

Aikido, Kendo, Judo, Karate, Ninjutsu.
Οι ιαπωνικές πολεμικές παραδόσεις των samurai και ninja.
Για πρώτη φορά στην ελληνική βιβλιογραφία, μια πλήρης και λεπτομερειακή παρουσίαση των αρχαίων ιαπωνικών πολεμικών παραδόσεων. Ποια μυστικά κρύβει η χρήση του σώματος στη μάχη; Πώς διαμορφώθηκε ιστορικά η ιαπωνική πολεμική κληρονομιά; Ποιος ήταν ο ρόλος των samurai και ninja;
Πλούσιο φωτογραφικό υλικό, γραφικές αναπαραστάσεις υψηλής ποιότητας και γνήσιες ιαπωνικές καλλιγραφίες από το χέρι του ιδίου του τελευταίου μεγάλου δασκάλου των ninja Hatsumi Masaaki.

19,08 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Aikido, Kendo, Judo, Karate, Ninjutsu. Οι ιαπωνικές πολεμικές παραδόσεις των samurai και ninja. Για πρώτη φορά στην ελληνική βιβλιογραφία, μια πλήρης και λεπτομερειακή παρουσίαση των αρχαίων ιαπωνικών πολεμικών παραδόσεων. Ποια μυστικά κρύβει η χρήση του σώματος στη μάχη; Πώς διαμορφώθηκε ιστορικά η ιαπωνική πολεμική κληρονομιά; Ποιος ήταν ο ρόλος των samurai και ninja; Πλούσιο φωτογραφικό υλικό, γραφικές αναπαραστάσεις υψηλής ποιότητας και γνήσιες ιαπωνικές καλλιγραφίες από το χέρι του ιδίου του τελευταίου μεγάλου δασκάλου των ninja Hatsumi Masaaki. Ένα βιβλίο για τις διαχρονικές αξίες του budo και τα μυστικά του ninjutsu.
Publications Date: 
2012
Book ISBN: 
618-80274-0-3
Book pages: 
185
Book Dimensions: 
21χ15
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2012
Book ISBN: 
618-80274-0-3
Book pages: 
185
Book Dimensions: 
21χ15
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο