Product

Τι θα φάμε;

Product

Τι θέλει η κυρία Φρίμαν

Τι θέλει αυτός ο άγνωστος;

Κωδικός:
141289
Manufacturer: 
Description: 

Ο Φίλιππος και η Κατερίνα συναντούν έναν άγνωστο άντρα στην παιδική χαρά. Όταν εκείνος ζητά να μάθει τα ονόματά τους και προσφέρεται να τους γυρίσει στο σπίτι με το αυτοκίνητο, τα δύο αδελφάκια απομακρύνονται τρομαγμένα.

Μαζί με τη βοήθεια της μαμάς και μιας "μυστικής" λέξης, ο Φίλιππος και η Κατερίνα θα μάθουν πώς να προστατεύουν κάθε στιγμή τον εαυτό τους από τους αγνώστους.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο Φίλιππος και η Κατερίνα συναντούν έναν άγνωστο άντρα στην παιδική χαρά. Όταν εκείνος ζητά να μάθει τα ονόματά τους και προσφέρεται να τους γυρίσει στο σπίτι με το αυτοκίνητο, τα δύο αδελφάκια απομακρύνονται τρομαγμένα. Μαζί με τη βοήθεια της μαμάς και μιας "μυστικής" λέξης, ο Φίλιππος και η Κατερίνα θα μάθουν πώς να προστατεύουν κάθε στιγμή τον εαυτό τους από τους αγνώστους.
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-691-392-9
Book pages: 
20
Book Dimensions: 
29χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

H Barbara Spathelf γεννήθηκε το 1957 στην περιοχή Villingen στο Schwarzland. Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο χώρο του μάρκετινγκ, εργάστηκε για αρκετό καιρό σε διαφημιστικές εταιρείες. Σήμερα εργάζεται ως σύμβουλος μάρκετινγκ και είναι μητέρα τριών παιδιών.

Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-691-392-9
Book pages: 
20
Book Dimensions: 
29χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο