Product

Τι παράξενο μωρό! Γκκρρρ!

Product

Τι πήγε στραβά;

Τι περιμένουμε

Κωδικός:
85409
Manufacturer: 
Description: 

"Μεγάλη ευρυμάθεια, διδασκαλία με ευαισθησία, βαθιά πίστη, οι εξαιρετικές αυτές αρετές της διακονίας του Robert Mounce βρίσκονται όλες τους συνδυασμένες στο "What are we waiting for?". Ποτέ άλλοτε το μήνυμα της Αποκάλυψης με το κάλεσμά του για θάρρος, υπομονή και ελπίδα δεν υπήρξε πιο απαραίτητο μέσα στη δίνη της διαβολικότητας απ' όσο σήμερα. Το "What are we waiting for?" θα κατορθώσει με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο να κάνει τούτο το μήνυμα και δικό μας κτήμα."
(David Allan Hubbard, Fuller theological seminary)

6,06 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

"Μεγάλη ευρυμάθεια, διδασκαλία με ευαισθησία, βαθιά πίστη, οι εξαιρετικές αυτές αρετές της διακονίας του Robert Mounce βρίσκονται όλες τους συνδυασμένες στο "What are we waiting for?". Ποτέ άλλοτε το μήνυμα της Αποκάλυψης με το κάλεσμά του για θάρρος, υπομονή και ελπίδα δεν υπήρξε πιο απαραίτητο μέσα στη δίνη της διαβολικότητας απ' όσο σήμερα. Το "What are we waiting for?" θα κατορθώσει με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο να κάνει τούτο το μήνυμα και δικό μας κτήμα." (David Allan Hubbard, Fuller theological seminary)
Subtitle: 
Η Αποκάλυψη του Ιωάννη ερμηνευμένη
Publications Date: 
1999
Book ISBN: 
960-510-011-8
Book pages: 
236
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Robert H. Mounce είναι επίτιμος πρόεδρος του Whitworth College στο Spokane της Ουάσινγκτον. Είναι ο συγγραφέας πολλών άρθρων και δώδεκα βιβλίων, συμπεριλαμβάνοντας το "The book of revelation" που ανήκει στη σειρά βιβλίων "New international commentary on the New Testament".

Subtitle: 
Η Αποκάλυψη του Ιωάννη ερμηνευμένη
Publications Date: 
1999
Book ISBN: 
960-510-011-8
Book pages: 
236
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο