Product

Τοπία της φύσης και του μύθου

Product

Τοπία ψυχής και μύθοι πολιτείας

Τοπία ψυχής

Κωδικός:
71321
Manufacturer: 
Description: 

Όποις έχει οικειότητα με την ψυχή, αρχίζει να γνωρίζει πώς η χαρά πλέκεται με τον πόνο, η κατάρα με την ευλογία, το φως της ημέρας με το σκοτάδι της νύχτας.
Και πώς τα πράγματα όλα είναι μες στην ψυχή αλυσοδεμένα, πλεγμένα, ερωτευμένα χωρίς διάκριση που να την δει, γιατί η άβυσσος της ψυχής, που όλα τα πράγματα στεριώνει συθέμελα, έτσι θέλει ν' αγαπιέται ο κόσμος.

18,67 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Όποις έχει οικειότητα με την ψυχή, αρχίζει να γνωρίζει πώς η χαρά πλέκεται με τον πόνο, η κατάρα με την ευλογία, το φως της ημέρας με το σκοτάδι της νύχτας. Και πώς τα πράγματα όλα είναι μες στην ψυχή αλυσοδεμένα, πλεγμένα, ερωτευμένα χωρίς διάκριση που να την δει, γιατί η άβυσσος της ψυχής, που όλα τα πράγματα στεριώνει συθέμελα, έτσι θέλει ν' αγαπιέται ο κόσμος.
Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-85689-1-9
Book pages: 
349
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Umberto Galimberti διδάσκει φιλοσοφία της ιστορίας στο Πανεπιστήμιο της Βενετίας. Η σκέψη του, διατυπωμένη σε μια πλούσια βιβλιογραφική κατάθεση, έχει συμβάλει ουσιαστικά στον επιστημολογικό προβληματισμό και στον εμπλουτισμό ενός ευρέος πεδίου επιστημών, όπως η φιλοσοφία, η ψυχολογία, η ψυχανάλυση.

Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-85689-1-9
Book pages: 
349
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο