Product

Τοπογραφία αγροτικών και δασικών περιοχών

Product

Τοπογραφία της αρχαίας Σπάρτης

Τοπογραφία και wavefront

Κωδικός:
97187
Description: 

[...] Οι περιεχόμενες στο βιβλίο αναφορές και πληροφορίες επιχειρούν την επίτευξη διαφόρων στόχων. Κατά πρώτο λόγο σκοπεύουν στην επιθυμία του οφθαλμίατρου για κατανόηση της εξειδικευμένης, περίπλοκης, αλλά κλινικά σημαντικής χαρτογραφικής πληροφορίας. Κατά δεύτερο λόγο επικεντρώνονται στην ανάλυση των θεμάτων που αφορούν την κλινική και τη χειρουργική πρακτική, χωρίς την ανάγκη για απομνημόνευση πολύμορφων τύπων, αριθμών και δεικτών. Και τέλος επισημαίνουν και ερμηνεύουν τη σημασία της συνδυαστικής αξιοποίησης των διαφόρων μεθόδων της χαρτογραφικής ανάλυσης.

110,06 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

[...] Οι περιεχόμενες στο βιβλίο αναφορές και πληροφορίες επιχειρούν την επίτευξη διαφόρων στόχων. Κατά πρώτο λόγο σκοπεύουν στην επιθυμία του οφθαλμίατρου για κατανόηση της εξειδικευμένης, περίπλοκης, αλλά κλινικά σημαντικής χαρτογραφικής πληροφορίας. Κατά δεύτερο λόγο επικεντρώνονται στην ανάλυση των θεμάτων που αφορούν την κλινική και τη χειρουργική πρακτική, χωρίς την ανάγκη για απομνημόνευση πολύμορφων τύπων, αριθμών και δεικτών. Και τέλος επισημαίνουν και ερμηνεύουν τη σημασία της συνδυαστικής αξιοποίησης των διαφόρων μεθόδων της χαρτογραφικής ανάλυσης. [...] (από τον πρόλογο του βιβλίου)
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-8071-88-7
Book pages: 
296
Book Dimensions: 
25χ18
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Ο Μιχάλης Μαγουλάς γεννήθηκε στην Ιθάκη.
Σπούδασε Ιατρική στην Αθήνα και ειδικεύτηκε στην Οφθαλμολογία στην Αγγλία. Εργάζεται ως ιδιώτης οφθαλμίατρος και ασχολείται με την οφθαλμολογική εκπαίδευση. Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη μαγειρική και ειδικότερα για την παραδοσιακή νησιώτικη κουζίνα.

Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-8071-88-7
Book pages: 
296
Book Dimensions: 
25χ18
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο