Product

Τοπωνυμικός περίπλους Τήνου

Product

Τορίνο: Μουσείο Αιγυπτιακών Αρχαιοτήτων

Τορεαδόρ

Κωδικός:
84836
Αuthor: 
Description: 

Μεταξύ των δεκατριών πατριών των Ομόαιμων -βαμπίρ που χειραγωγούν μυστικά την ανθρωπότητα- οι Τορεαδόρ χαρακτηρίζονται περιφρονητικά ως ηδονιστές. Εκείνοι το αποδέχονται ως το αντίτιμο του να διατηρούν ό,τι είναι όμορφο... ειδικά τον εαυτό τους.

9,90 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Μεταξύ των δεκατριών πατριών των Ομόαιμων -βαμπίρ που χειραγωγούν μυστικά την ανθρωπότητα- οι Τορεαδόρ χαρακτηρίζονται περιφρονητικά ως ηδονιστές. Εκείνοι το αποδέχονται ως το αντίτιμο του να διατηρούν ό,τι είναι όμορφο... ειδικά τον εαυτό τους. Όμως, δεν αγνοούνται έτσι εύκολα όλοι οι Τορεαδόρ. Η πανούργα Βικτόρια Ας μετατρέπει το πιο φημισμένο μουσείο τέχνης της Ατλάντα σε φωλιά ίντριγκας και δολοπλοκίας, προκειμένου να αποκτήσει τον έλεγχο της πόλης. Και, παρότι ο γλύπτης Λέoπολντ αποζητά μονάχα μοναξιά για να τελειοποιήσει την τέχνη του, αναγκάζεται να μπει στον επικίνδυνο κόσμο του είδους του για να ανακαλύψει την αλήθεια για το παρελθόν του -με συνέπειες που θα αλλάξουν για πάντα την κοινωνία των Ομόαιμων.
Publications Date: 
2000
Book ISBN: 
960-8167-01-9
Book pages: 
206
Book Dimensions: 
20χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

O Stewart Wieck είναι ο συνδημιουργός της σειράς βιβλίων του "Κόσμου του σκότους" ("World of darkness"), σχεδιαστής του αυθεντικού παιχνιδιού ρόλων "Μάγος: Η φώτιση" ("Mage: The ascension"), και συνδημιουργός της σειράς των Μυθιστορημάτων Πατριάς. Με το ψευδώνυμο Stewart von Allmen είναι ο συγγραφέας του βραβευμένου "Saint Vitus dance eternity: A Sarajevo ghost story" (1996) και του "Conspicuous consumption" (1995).

Publications Date: 
2000
Book ISBN: 
960-8167-01-9
Book pages: 
206
Book Dimensions: 
20χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο