Product

Του πάθους φτερουγίσματα

Product

Του παιδιού και του σχολείου

Του πάθους φτερουγίσματα

Κωδικός:
147194
Manufacturer: 
Description: 

Πρώτη εμφάνιση του Κωνσταντίνου Σπηλιώτη στα ελληνικά γράμματα με την ποιητική συλλογή "Του πάθους φτερουγίσματα".

1,81 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Πρώτη εμφάνιση του Κωνσταντίνου Σπηλιώτη στα ελληνικά γράμματα με την ποιητική συλλογή "Του πάθους φτερουγίσματα". Μας αναφέρει ο δημιουργός: "Όλες του πάθους οι όψεις δεν είναι παρά μικρά φτερουγίσματα καρδιάς. Πάθος για τον έρωτα, πάθος για την αλήθεια, πάθος για την ίδια τη ζωή. Αμέτρητες ήταν οι φορές που αναρωτηθήκαμε αν τα καμώματα αυτά, τα φτερουγίσματα, είναι αρκετά να μας ωθήσουν ούτως ώστε να πετάξουμε σε ανώτερο επίπεδο ζωής ή απλώς να μας χαρίσουν ένα πρόσκαιρο χαμόγελο. Ο καθένας μας έχει τη δύναμη και, κάποια στιγμή την ευκαιρία, να ανοίξει διάπλατα τα φτερά της δικής του καρδιάς και να απαντήσει". Η συλλογή αποτελείται από 28 ποιήματα και το εξώφυλλό της κοσμεί πίνακας του Νικολάου Γύζη.
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-426-555-5
Book pages: 
48
Publication Place: 
Αθήνα

Ο Κωνσταντίνος Σπηλιώτης γεννήθηκε στο Ναύπλιο το 1970 όπου ζει μόνιμα. Σπούδασε γεωπόνος και ασχολείται με την αρχιτεκτονική τοπίου. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται στο Υπουργείο Πολιτισμού.
Αγαπά τα ταξίδια και τον αθλητισμό. Έχει γράψει ποιήματα και θεατρικά έργα. Στα ενδιαφέροντά του είναι και η δημιουργία επιτραπέζιων παιχνιδιών.
Η ποιητική συλλογή "Του πάθους φτερουγίσματα" είναι η πρώτη του εμφάνιση στα ελληνικά γράμματα από τις εκδόσεις Ιωλκός.

Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-426-555-5
Book pages: 
48
Publication Place: 
Αθήνα