Product

Το ευαγγέλιο των δολοφόνων

Product

Το ευαίσθητο χάος

Το Ευαγγέλιον κατά Ματθαίον

Κωδικός:
116445
Manufacturer: 
Description: 

Το Ευαγγέλιο του Ματθαίου βρίσκεται στην αρχή της Καινής Διαθήκης, η οποία είναι το δεύτερο μέρος της Αγίας Γραφής, της οποίας το πρώτο είναι η Παλαιά Διαθήκη.
Η Βίβλος ή Αγία Γραφή είναι Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, δηλ. η θεόπνευστη αγγελία που ο Θεός απευθύνει σ' όλους τους ανθρώπους και την οποία οφείλουν ν' ακούσουν και να πιστέψουν.
Ο Ματθαίος, αυτόπτης μάρτυρας, μας μεταφέρει τη ζωή του Ιησού, του Υιού του Θεού, ως ανθρώπου πάνω στη γη, Αυτόν που οι προφήτες είχαν αναγγείλει ως τον Μεσσία (ή Χριστό), απ' το 1500 μέχρι το 600 πριν την έλευση του.

3,67 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το Ευαγγέλιο του Ματθαίου βρίσκεται στην αρχή της Καινής Διαθήκης, η οποία είναι το δεύτερο μέρος της Αγίας Γραφής, της οποίας το πρώτο είναι η Παλαιά Διαθήκη. Η Βίβλος ή Αγία Γραφή είναι Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, δηλ. η θεόπνευστη αγγελία που ο Θεός απευθύνει σ' όλους τους ανθρώπους και την οποία οφείλουν ν' ακούσουν και να πιστέψουν. Ο Ματθαίος, αυτόπτης μάρτυρας, μας μεταφέρει τη ζωή του Ιησού, του Υιού του Θεού, ως ανθρώπου πάνω στη γη, Αυτόν που οι προφήτες είχαν αναγγείλει ως τον Μεσσία (ή Χριστό), απ' το 1500 μέχρι το 600 πριν την έλευση του. Οι Ιουδαίου περίμεναν αυτόν τον απόγονο του βασιλιά Δαυίδ σαν αυτόν που θα τους απελευθέρωνε και θα εγκαθιστούσε μια παγκόσμια κυριαρχία δικαιοσύνης και ειρήνης. Εντούτοις, πολλές προφητείες ανήγγειλαν και την απόρριψή Του. Ο Ιησούς ήρθε να εκτελέσει όλα όσα είχαν γραφτεί γι΄Αυτόν απ' τους προφήτες, μέχρι και τον τρόπο που απορρίφθηκε, που, τελικά, έδωσε τη ζωή Του για να μας σώσει και που αναστήθηκε. Μέσα απ' τη θυσία Του στον σταυρό, φέρνει σ' όλους αυτούς που πιστεύουν σ' Αυτόν, είτε είναι Ισραηλίτες είτε Εθνικοί, τη συγχώρεση των αμαρτιών τους και την αιώνια ζωή. (Από τον πρόλογο του βιβλίου).
Subtitle: 
Στη δημοτική
Publications Date: 
2003
Book pages: 
83
Book Dimensions: 
18χ11
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Στη δημοτική
Publications Date: 
2003
Book pages: 
83
Book Dimensions: 
18χ11
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο