Product

Το άρωμα

Product

Το άρωμά της

Το άρωμα musc

Κωδικός:
75952
Αuthor: 
Description: 

Αποφράς ημέρα: ο κύριος Αρμάνδος Εμ, εξήντα εννέα ετών, γοητευτικό γεροντοπαλίκαρο, συνταξιούχος των γαλλικών μυστικών υπηρεσιών, ανακαλύπτει με φρίκη ότι η κολόνια του, «Musc», την οποία χρησιμοποιεί ευλαβικά επί σαράντα συναπτά έτη, δεν είναι πια η ίδια. Καταστροφή! Συγκλονισμένος, πληροφορείται κατόπιν εξονυχιστικής έρευνας ότι το αγαπημένο του άρωμα έχει αγοραστεί από μια πολυεθνική, που έχει αλλάξει αδίστακτα τη σύσταστη και τη μαγική ευωδιά του: μια ευωδιά που επιβεβαιώνει τον ανδρισμό του κυρίου Εμ και του άνοιγε διάπλατα όλες τις πόρτες.

10,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Αποφράς ημέρα: ο κύριος Αρμάνδος Εμ, εξήντα εννέα ετών, γοητευτικό γεροντοπαλίκαρο, συνταξιούχος των γαλλικών μυστικών υπηρεσιών, ανακαλύπτει με φρίκη ότι η κολόνια του, «Musc», την οποία χρησιμοποιεί ευλαβικά επί σαράντα συναπτά έτη, δεν είναι πια η ίδια. Καταστροφή! Συγκλονισμένος, πληροφορείται κατόπιν εξονυχιστικής έρευνας ότι το αγαπημένο του άρωμα έχει αγοραστεί από μια πολυεθνική, που έχει αλλάξει αδίστακτα τη σύσταστη και τη μαγική ευωδιά του: μια ευωδιά που επιβεβαιώνει τον ανδρισμό του κυρίου Εμ και του άνοιγε διάπλατα όλες τις πόρτες. Ύστερα από λυσσαλέο αγώνα να προμηθευτεί τα εναπομείναντα στην αγορά φιαλίδια του μαγικού του φίλτρου, ο κύριος Εμ, έχοντας χάσει οριστικά τη μυρωδιά που ήταν συνυφασμένη με την ίδια του την ύπαρξη, αρχίζει να μαραζώνει. Αποφασίζει τότε να οργανώσει με στρατηγική ακρίβεια την αναχώρησή του. Διεισδυτικό και ευφυές, διαποτισμένο με μαύρο χιούμορ, τρυφερότητα και ειρωνεία, το πρώτο μυθιστόρημα του Κεμπ έχει ως θέμα τόσο την τέχνη της γοητείας όσο και τον τρόμο μπροστά στο χρόνο που περνά.
Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-16-0634-3
Book pages: 
143
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Πέρσυ Κεμπ γεννήθηκε το 1962 στο Λίβανο. Είναι Άγγλος, ζει τα τελευταία χρόνια στη Γαλλία και γράφει στα γαλλικά. Πολιτικός σύμβουλος, έχει δημοσιεύσει δύο δοκίμια. Το άρωμα Musc (2000, Βραβείο Guerlain) είναι το πρώτο του μυθιστόρημα που κυκλοφορρεί στα ελληνικά.
Έχει γράψει δύο ακόμη μυθιστορήματα, το Moore le Maure και το Le Systeme Boone.

Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-16-0634-3
Book pages: 
143
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο