Product

Το αχρείο χωριό

Product

Το άχρονο σύμπαν

Το άχρηστο βιβλίο

Κωδικός:
253
Description: 

"Kάποτε πρέπει να κοιτάξουμε τη ζωή μας από ψηλά. Kάποτε πρέπει να ανεβούμε και εμείς στα πάνω διαμερίσματα και να δούμε πώς ζουν οι άνθρωποι που εξουσιάζουν τις ζωές μας και ελέγχουν τις τύχες μας. Aπό κει ψηλά θα δούμε τι ακριβώς είναι αυτό που συμβαίνει μέσα στα διαμερίσματά μας. Tι είναι αυτό που μας κυνηγά όλη μέρα στους δρόμους της πόλης. Θα παρακολουθήσουμε τα μυστήρια που λαβαίνουν χώρα τις μεταμεσονύχτιες ώρες στα πάρκα. Tι κάνουν οι νέοι που συνάζονται κάτω από το μπρούτζινο άγαλμα του στρατηγού. Πώς έχουν βολευτεί τα άγρια θηρία μέσα στα κλουβιά του ζωολογικού κήπου.

15,66 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

"Kάποτε πρέπει να κοιτάξουμε τη ζωή μας από ψηλά. Kάποτε πρέπει να ανεβούμε και εμείς στα πάνω διαμερίσματα και να δούμε πώς ζουν οι άνθρωποι που εξουσιάζουν τις ζωές μας και ελέγχουν τις τύχες μας. Aπό κει ψηλά θα δούμε τι ακριβώς είναι αυτό που συμβαίνει μέσα στα διαμερίσματά μας. Tι είναι αυτό που μας κυνηγά όλη μέρα στους δρόμους της πόλης. Θα παρακολουθήσουμε τα μυστήρια που λαβαίνουν χώρα τις μεταμεσονύχτιες ώρες στα πάρκα. Tι κάνουν οι νέοι που συνάζονται κάτω από το μπρούτζινο άγαλμα του στρατηγού. Πώς έχουν βολευτεί τα άγρια θηρία μέσα στα κλουβιά του ζωολογικού κήπου. Aπό κει ψηλά θα προσπαθήσουμε να ονειρευτούμε και μετά θα προσπαθήσουμε να κοιτάξουμε προς τα πίσω το παρελθόν μας για να κατανοήσουμε επιτέλους το μέλλον που μας περιμένει. Aπό κει ψηλά θα προσπαθήσουμε να αναγνώσουμε την κάτοψη της εποχής μας και να βρούμε από τι πραγματικά κινδυνεύουν οι δολοφόνοι που κλέβουν και επενδύουν τις ζωές μας. "Πιστεύω όλα αυτά να έχουν ακόμα κάποιο ενδιαφέρον. Θα δείξει".
Publications Date: 
1998
Book ISBN: 
960-236-895-0
Book pages: 
272
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1951. Σπούδασε νομικά στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Έχει γράψει, εκτός από πεζά λογοτεχνικά έργα, και πολλά θεατρικά, τα οποία έχουν παρουσιαστεί επανειλημμένως σε σκηνές της Αθήνας. Γνωστά θεατρικά έργα του είναι: "Το ματς", "Κοινή λογική", "Παθήματα", "Ο λάκκος της αμαρτίας", "Οι σύζυγοι", "Χορεύει η Κρυστάλλω μάμπο", "Καθιστική ζωή", "Διακοπές στην Ουρανούπολη", "Τάξις και αταξία", κ.ά. Γνωστά πεζογραφήματά του είναι: "Ο άγνωστος στρατιώτης" (νουβέλα μυστηρίου), "Τα μαύρα παραμύθια" (Β΄ Κρατικό Βραβείο Διηγήματος, 1998), "Η φοβερά προστασία" (μυθιστόρημα), "Ορίστε τα ρόδα, μαμά" (διηγήματα), "Το ρεπερτόριο του χειμώνα", "Το ρεπερτόριο της άνοιξης" (θρίλερ), "Το πονηρό μονοπάτι" (μυθιστόρημα), "Η αδρεναλίνη πάντοτε ψηλά" (μυθιστόρημα), "Τα Σαντέ της Σαπφώς" (διηγήματα), "Το γκαζόν του μπαμπά" (μυθιστόρημα), "Αγελάδα με φτερά" (μυθιστόρημα), "Σαράντα κύματα" (μυθιστόρημα). Ασχολείται επίσης με τη σκηνοθεσία. Διετέλεσε αντιπρόεδρος του Εθνικού Θεάτρου από το 2013 έως τους πρώτους μήνες του 2015.

Publications Date: 
1998
Book ISBN: 
960-236-895-0
Book pages: 
272
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο