Product

Το εσωτερικό φως

Product

Το έτερόν μου σώμα

Το έτερον ήμισυ

Κωδικός:
54598
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Η σύζυγος. Η ερωμένη.
Καθεμιά έχει τη δική της ιστορία.
Η Μάγκι: σύζυγος, μητέρα, καταπληκτική μαγείρισσα και τέλεια νοικοκυρά. Κοντά στα σαράντα, έχει σχεδόν εγκαταλείψει τη δημοσιογραφία για ν' αφοσιωθεί στην οικογένειά της. Η ζωή της κυλάει ήρεμα στη γαλήνη αλλά και τη μονοτονία της εξοχής.
Η Χλόη: ερωμένη, ανύπαντρη, κακή μαγείρισσα κι ακόμα χειρότερη νοικοκυρά. Κοντά στα τριάντα, ετοιμάζεται να λανσάρει ένα καινούργιο περιοδικό. Η ζωή της στροβιλίζεται στη δίνη της μεγαλούπολης.

8,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Η σύζυγος. Η ερωμένη. Καθεμιά έχει τη δική της ιστορία. Η Μάγκι: σύζυγος, μητέρα, καταπληκτική μαγείρισσα και τέλεια νοικοκυρά. Κοντά στα σαράντα, έχει σχεδόν εγκαταλείψει τη δημοσιογραφία για ν' αφοσιωθεί στην οικογένειά της. Η ζωή της κυλάει ήρεμα στη γαλήνη αλλά και τη μονοτονία της εξοχής. Η Χλόη: ερωμένη, ανύπαντρη, κακή μαγείρισσα κι ακόμα χειρότερη νοικοκυρά. Κοντά στα τριάντα, ετοιμάζεται να λανσάρει ένα καινούργιο περιοδικό. Η ζωή της στροβιλίζεται στη δίνη της μεγαλούπολης. Από το ένα κεφάλαιο στο άλλο η καθεμιά μάς λέει την ιστορία της - μια πολύ συνηθισμένη ιστορία: Δυο γυναίκες αγωνίζονται να κερδίσουν την καρδιά του ίδιου άντρα. Όμως, ακόμα και στις πιο συνηθισμένες ιστορίες, η ζωή επιφυλάσσει διαφορετική μοίρα για τον καθένα.
Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-410-182-Χ
Book pages: 
495
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Σάρα Ρέινερ γεννήθηκε στη δεκαετία του 1960 και μεγάλωσε στο Ρίτσμοντ του Σάρεϊ. Μητέρα της είναι η διακεκριμένη συγγραφέας παιδικής λογοτεχνίας και εικονογράφος Μαίρη Ρέινερ και πατέρας της ο εξίσου διακεκριμένος ψυχαναλυτής Έρικ Ρέινερ. Σπούδασε αγγλική φιλολογία στο Πανεπιστήμιο του Λιντς και πήρε Masters στο πανεπιστήμιο του Γιορκ. Έχει δουλέψει σε περιοδικά και στις δημόσιες σχέσεις στο χώρο της μόδας, και τα τελευταία δέκα χρόνια είναι κειμενογράφος διαφημιστικών. Έχει δημοσιεύσει αρκετά διηγήματα σε γυναικεία περιοδικά. Το "Έτερον ήμισυ" είναι το πρώτο της μυθιστόρημα.

Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-410-182-Χ
Book pages: 
495
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο