Product

Το αίμα του αμνού - Ροδογύνη

Product

Το αίμα του ποιμνίου

Το αίμα του Καίσαρα

Κωδικός:
42863
Description: 

Πηγαίνοντας πίσω, στη Ρώμη του Ιουλίου Καίσαρα, ο Θόρντον Ουάιλντερ ξαναζωντανεύει ένα κομμάτι της ιστορίας πλούσιο σε δραματικότητα καθώς επίσης και μια από τις πιο μεγαλειώδεις προσωπικότητες όλων των εποχών.

Το βιβλίο αυτό, αποτελούμενο από φανταστικά γράμματα και ντοκουμέντα, αποκαλύπτει τον άνθρωπο Καίσαρα όπως αυτός παρουσιαζόταν στον εαυτό του, στην οικογένεια του, στις λεγεώνες του και στην αυτοκρατορία του κατά τους μήνες που προηγήθηκαν του θανάτου του.

7,67 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Πηγαίνοντας πίσω, στη Ρώμη του Ιουλίου Καίσαρα, ο Θόρντον Ουάιλντερ ξαναζωντανεύει ένα κομμάτι της ιστορίας πλούσιο σε δραματικότητα καθώς επίσης και μια από τις πιο μεγαλειώδεις προσωπικότητες όλων των εποχών. Το βιβλίο αυτό, αποτελούμενο από φανταστικά γράμματα και ντοκουμέντα, αποκαλύπτει τον άνθρωπο Καίσαρα όπως αυτός παρουσιαζόταν στον εαυτό του, στην οικογένεια του, στις λεγεώνες του και στην αυτοκρατορία του κατά τους μήνες που προηγήθηκαν του θανάτου του. Όλη η Ρώμη παρελαύνει μέσ' απ' αυτές τις σελίδες· από τις φτωχογειτονιές ως τα ανάκτορα, από τις αθλητικές λέσχες ως τους ναούς -όλοι για τον Καίσαρα, είτε επευφημώντας τον είτε μισώντας τον.
Publications Date: 
1992
Book ISBN: 
960-208-255-0
Book pages: 
288
Book Dimensions: 
17χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Αμερικανός μυθιστοριογράφος και θεατρικός συγγραφέας (1897-1975), κάτοχος του βραβείο Πούλιτζερ και του Εθνικού Μεταλλίου Λογοτεχνίας των ΗΠΑ.

Publications Date: 
1992
Book ISBN: 
960-208-255-0
Book pages: 
288
Book Dimensions: 
17χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο