Product

Το αίνιγμα της πέτρινης γενειάδας

Product

Το αίνιγμα της Σεβίλλης

Το αίνιγμα της πνευματικής εξέλιξης

Κωδικός:
187210
Description: 

Πιστεύεις πραγματικά ότι αυτό που βλέπεις στον καθρέφτη είσαι ΕΣΥ; Πιστεύεις ότι δεν υπάρχει τίποτε άλλο πέρα απ' τις υλικές σου αισθήσεις; Πιστεύεις ότι ήρθες στην Γη για διακοπές; Ή ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που νιώθουν ότι μέσα τους υπάρχει κάτι που είναι πιο αληθινό από το είδωλό τους;
Όπως και να'χει, το βιβλίο αυτό, έρχεται να ταράξει την ηρεμία της Προσωπικότητάς σου και να προσπαθήσει να βγάλει τον Εσωτερικό σου Εαυτό από το λήθαργο. Το αν θα τα καταφέρει εξαρτάται μόνο από Εσένα!!!

12,54 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Πιστεύεις πραγματικά ότι αυτό που βλέπεις στον καθρέφτη είσαι ΕΣΥ; Πιστεύεις ότι δεν υπάρχει τίποτε άλλο πέρα απ' τις υλικές σου αισθήσεις; Πιστεύεις ότι ήρθες στην Γη για διακοπές; Ή ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που νιώθουν ότι μέσα τους υπάρχει κάτι που είναι πιο αληθινό από το είδωλό τους; Όπως και να'χει, το βιβλίο αυτό, έρχεται να ταράξει την ηρεμία της Προσωπικότητάς σου και να προσπαθήσει να βγάλει τον Εσωτερικό σου Εαυτό από το λήθαργο. Το αν θα τα καταφέρει εξαρτάται μόνο από Εσένα!!!
Publications Date: 
2012
Book ISBN: 
618-80041-4-4
Book pages: 
153
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2012
Book ISBN: 
618-80041-4-4
Book pages: 
153
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο