Product

Το αλφαβητάρι του επενδυτή

Product

Το αλφαβητάρι του εργαζόμενου

Το αλφαβητάρι του επενδυτή

Κωδικός:
110806
Αuthor: 
Description: 

Τα χρηματιστήρια έχουν σημειώσει ραγδαία άνοδο, αλλά και εξίσου ραγδαία πτώση, τονίζοντας τους κινδύνους που ενέχουν οι επενδύσεις σε ομόλογα και μετοχές.
Όλοι θέλουν να αγοράσουν φθηνά και να πουλήσουν ακριβά -και να έχουν ένα καλό εισόδημα στο ενδιάμεσο. Αλλά αυτό δεν είναι εύκολο, καθώς η απόδοση των περισσότερων επαγγελματιών διαχειριστών κεφαλαίων είναι ίδια, και συχνά χειρότερη, από τους δείκτες των αγορών στις οποίες επενδύουν. Ωστόσο, οποιαδήποτε στρατηγική επενδύσεων απαιτεί ένα επίπεδο γνώσεων ανώτερο του βασικού.

18,26 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Τα χρηματιστήρια έχουν σημειώσει ραγδαία άνοδο, αλλά και εξίσου ραγδαία πτώση, τονίζοντας τους κινδύνους που ενέχουν οι επενδύσεις σε ομόλογα και μετοχές. Όλοι θέλουν να αγοράσουν φθηνά και να πουλήσουν ακριβά -και να έχουν ένα καλό εισόδημα στο ενδιάμεσο. Αλλά αυτό δεν είναι εύκολο, καθώς η απόδοση των περισσότερων επαγγελματιών διαχειριστών κεφαλαίων είναι ίδια, και συχνά χειρότερη, από τους δείκτες των αγορών στις οποίες επενδύουν. Ωστόσο, οποιαδήποτε στρατηγική επενδύσεων απαιτεί ένα επίπεδο γνώσεων ανώτερο του βασικού. Το αλφαβητάρι του επενδυτή παρέχει ακριβώς αυτό -μια σαφή και ζωντανή επεξήγηση των πολύπλοκων ζητημάτων και της ορολογίας των επενδύσεων.
Subtitle: 
Βασικές αρχές επενδύσεων
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-8386-45-4
Book pages: 
308
Book Dimensions: 
21χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Philip Ryland εργάζεται στο χώρο των επενδύσεων ή γράφει γι' αυτόν για περισσότερα από 25 χρόνια. Αφού εργάστηκε αρκετά χρόνια ως οικονομικός συντάκτης, πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της δεκαετίας του 1980 στο Σίτυ, αρχικά ως αναλυτής επενδύσεων για έναν από τους μεγαλύτερους χρηματομεσίτες και στη συνέχεια ως επικεφαλής ερευνών σ' έναν άλλο. Επέστρεψε στη δημοσιογραφία με πλήρη απασχόληση το 1990 και σήμερα είναι μέλος της συντακτικής ομάδας (associate editor) στο Investors Chronicle, για το οποίο γράφει την έγκυρη στήλη Bearbull.

Subtitle: 
Βασικές αρχές επενδύσεων
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-8386-45-4
Book pages: 
308
Book Dimensions: 
21χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο