Product

Το αλφαβητάρι των Ολυμπιακών Αγώνων

Product

Το αλφαβητάρι των παροιμιών

Το αλφαβητάρι των παιχνιδιών

Κωδικός:
22522
Manufacturer: 
Description: 

Το βιβλίο αυτό είναι μια συλλογή από παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους και για όλες -ή σχεδόν όλες- τις ώρες και περιστάσεις.

5,81 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο αυτό είναι μια συλλογή από παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους και για όλες -ή σχεδόν όλες- τις ώρες και περιστάσεις. Περιέχει παιχνίδια παλιά και καινούργια, για μέσα στο σπίτι ή για την εξοχή, για λίγους ή πολλούς παίχτες, και μπορεί να δώσει λύσεις σε ακανθώδη ερωτήματα του τύπου "τι θα τα κάνω τώρα εγώ τα παιδιά της γειτόνισσας που ήρθαν να παίξουν με τα δικά μου;" ή" πώς θα σπάσει ο πάγος ανάμεσα σε όλους αυτούς τους άσχετους που κουβαλήθηκαν στο πάρτυ μου;" Πιο αναλυτικά, το βιβλίο αυτό θα σας φανεί σίγουρα χρήσιμο εάν ανήκετε σε κάποια από τις παρακάτω κατηγορίες: 1. Είστε παιδί ή αισθάνεστε έτσι. 2. Είστε γονείς ενός ή περισσοτέρων αξιαγάπητων και υπερκινητικών παιδιών και θέλετε να περάσετε λίγες ώρες μαζί τους με την τηλεόραση κλειστή. 3. Είστε ο παππούς ή η γιαγιά ενός ή περισσοτέρων αξιαγάπητων και υπερκινητικών παιδιών και εφαρμόζετε πιστά (ή αναγκάζεστε να εφαρμόσετε) τη λαϊκή ρήση "του παιδιού μου το παιδί είναι δυο φορές παιδί μου". 4. Είστε ο/η νεότερος/η συγγενής της οικογένειας και προσφερθήκατε (ή αναγκαστήκατε) να κρατήσετε τους νεαρούς βλαστούς όσο οι γονείς τους διασκεδάζουν ένα βράδυ "σαν άνθρωποι κι αυτοί βρε παιδί μου!". 5. Είστε ένας/μία φτωχός/ή πλην τίμιος/α νέος/νέα, και σπουδάζετε για να γίνετε επιστήμονας και ένα χρήσιμο μέλος της κοινωνίας δουλεύοντας ως baby sitter. 6. Είστε ο άτυχος διοργανωτής παιδικών πάρτυ (κατ'' ανάγκην ή κατ'' επάγγελμα) και σας τελείωσαν οι πρωτότυπες ιδέες. 7. Είστε ο μπαμπάς ή η μαμά του "Σαββατοκύριακου" και θέλετε να αποδείξετε πόσο υπέροχος/η και πρωτότυπος/η μπορείτε να γίνετε σε 48 ώρες. 8. Δουλεύετε εθελοντής στο τοπικό ορφανοτροφείο. 9. Δεν έχετε σχέσεις με παιδιά αλλά ψάχνετε μερικές έξυπνες ιδέες για να ζωντανέψετε λίγο τις βαρετές μεγαλίστικες συγκεντρώσεις που διοργανώνετε εσείς ή άλλοι, και να αποκτήσετε τον τίτλο της "ψυχής του πάρτυ" (και να ρίξετε έτσι την ξανθιά με το κόκκινο μίνι φόρεμα). 10. Τώρα που βρίσκεστε στην πόλη και έχετε ένα design γραφείο, νοσταλγείτε την εποχή που μπόμπιρας ανάμεσα σε μπόμπιρες διασκεδάζατε μέχρι σκασμού (των γονιών σας) με παιχνίδια που μόνος τους εξοπλισμός ήταν ένα ξύλο και μερικές πέτρες (άντε και ένα κομμάτι λάστιχο). 11. Παλιμπαιδίζετε.
Subtitle: 
Όλα όσα πρέπει να ξέρεις και δεν σου έχουν πει για τα παιχνίδια
Publications Date: 
1996
Book ISBN: 
960-531-019-8
Book pages: 
253
Book Dimensions: 
12χ8
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Μάρω Καλογερή γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στα Χανιά. Έχει σπουδάσει ιστορία, πολιτικές επιστήμες και διεθνείς σχέσεις.
Πρωτοεμφανίστηκε στην ελληνική σκηνή κόμικς το 1999, στην έκθεση της Βαβέλ, γράφοντας σενάρια για τον Σπύρο Δερβενιώτη. Έχει συνεργαστεί επίσης με τον Ανδρέα Ζαφειράτο, τον Θανάση Πέτρου και τη Λίλα Καλογέρη.
Εκτός από κόμικς γράφει και παιδικά βιβλία.

Subtitle: 
Όλα όσα πρέπει να ξέρεις και δεν σου έχουν πει για τα παιχνίδια
Publications Date: 
1996
Book ISBN: 
960-531-019-8
Book pages: 
253
Book Dimensions: 
12χ8
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο