Product

Το ανθρώπινο ζώο: Από το απώτερο παρελθόν στο εγγύς μέλλον

Product

Το ανθρώπινο κτήνος

Το ανθρώπινο κροκέ

Κωδικός:
30148
Manufacturer: 
Description: 

"Το "Ανθρώπινο κροκέ", είναι ένας τολμηρός συνδυασμός ιστορίας, κωμωδίας και τραγωδίας, που αντλεί από τον Σαίξπηρ και από τη θέση του δάσους στη φαντασία και στο υποσυνείδητο συλλαμβάνοντας το πνεύμα του μέσα από τις ζωές μιας εκκεντρικής οικογένειας. Με το "Ανθρώπινο κροκέ" επιβεβαιώνεται η θέση της Άτκινσον ως μιας εξέχουσας συγγραφέως λυρικής πρόζας και ως μιας μοναδικής καινούργιας φωνής της αγγλικής λογοτεχνίας.

14,47 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

"Το "Ανθρώπινο κροκέ", είναι ένας τολμηρός συνδυασμός ιστορίας, κωμωδίας και τραγωδίας, που αντλεί από τον Σαίξπηρ και από τη θέση του δάσους στη φαντασία και στο υποσυνείδητο συλλαμβάνοντας το πνεύμα του μέσα από τις ζωές μιας εκκεντρικής οικογένειας. Με το "Ανθρώπινο κροκέ" επιβεβαιώνεται η θέση της Άτκινσον ως μιας εξέχουσας συγγραφέως λυρικής πρόζας και ως μιας μοναδικής καινούργιας φωνής της αγγλικής λογοτεχνίας. Το δεύτερο βιβλίο της Άτκινσον έχει ήδη ενταχθεί στην λογοτεχνική παράδοση. Μαγικός μεταρεαλισμός, ή μεταμοντέρνος ρεαλισμός; -ό,τι και να είναι προσφέρει τη μεγαλύτερη απόδειξη ότι ήδη βαδίζει σε μια φανταστική δική της πορεία." ("New York Times") "Η Άτκινσον γράφει για την καθημερινότητα άλλων εποχών με τρομακτική ακρίβεια... ερευνά τη μεταβαλλόμενη φύση της ζωής των γυναικών με σεβασμό και χιούμορ." (London Review of Books)
Publications Date: 
1999
Book ISBN: 
960-7909-18-6
Book pages: 
401
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Από τις πιο σημαντικές σύγχρονες πεζογράφους, η Βρετανίδα Κέιτ Άτκινσον γεννήθηκε το 1951 στο Γιορκ. Σπούδασε αγγλική λογοτεχνία στο Πανεπιστήμιο του Νταντί. Για το πρώτο της μυθιστόρημα, "Στα παρασκήνια του μουσείου", τιμήθηκε με το βραβείο Whitbread το 1995. Το 1998 η Ακαδημία Τεχνών και Γραμμάτων των ΗΠΑ της απένειμε το βραβείο Ε.Μ. Φόρστερ. Για το μυθιστόρημά της "Ζωή μετά τη ζωή" ήταν υποψήφια στη βραχεία λίστα για το Women's Prize for Literature.

Publications Date: 
1999
Book ISBN: 
960-7909-18-6
Book pages: 
401
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο