Product

Το ανυπόστατο του απείρου

Product

Το ανυψωμένο πέπλο

Το ανυπόταχτο του έρωτα

Κωδικός:
133759
Manufacturer: 
Description: 

Τρεις παράλληλες ζωές. Δύο γυναίκες και ένας άντρας μπλεγμένοι σε μια ερωτική ιστορία. Ο Δημήτρης και η Έρση συμπληρώνουν κάμποσα χρόνια γάμου και έχουν δύο κόρες. Στη ζωή τους μπαίνει απρόοπτα μια νεαρή κοπέλα, η Μυρσίνα, και ανατρέπει τα πάντα. Καθένας από αυτούς έρχεται αντιμέτωπος με μια καινούρια πραγματικότητα, ικανή να τον παρασύρει σε μια ανασκόπηση όλης της προηγούμενης ζωής του και να τον μεταμορφώσει ριζικά.

12,23 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Τρεις παράλληλες ζωές. Δύο γυναίκες και ένας άντρας μπλεγμένοι σε μια ερωτική ιστορία. Ο Δημήτρης και η Έρση συμπληρώνουν κάμποσα χρόνια γάμου και έχουν δύο κόρες. Στη ζωή τους μπαίνει απρόοπτα μια νεαρή κοπέλα, η Μυρσίνα, και ανατρέπει τα πάντα. Καθένας από αυτούς έρχεται αντιμέτωπος με μια καινούρια πραγματικότητα, ικανή να τον παρασύρει σε μια ανασκόπηση όλης της προηγούμενης ζωής του και να τον μεταμορφώσει ριζικά. Μέχρι τότε όμως ο Δημήτρης θα βρίσκεται διχασμένος ανάμεσα στο παρελθόν και το μέλλον, η Έρση θα προσπαθεί να βρει τη δύναμη γα να συνεχίσει, και η Μυρσίνα, από την πλευρά της, θα διεκδικεί το μερίδιό της στην ευτυχία. Και όταν όλα φαίνεται να τακτοποιούνται, κάτι συμβαίνει ξαφνικά και η ζωή τους ανατρέπεται πάλι από την αρχή...
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-6801-03-9
Book pages: 
150
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Έλλη Κανέλλου - Κουνάδη γεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και εργάστηκε ως γιατρός για τριάντα πέντε χρόνια. Το 1991εξέδωσε την ποιητική συλλογή "Οι στίχοι μου" . Το 2003 κυκλοφόρησε το μυθιστόρημά της "Γράμμα από τη Βαγδάτη" που βασίστηκε στις εμπειρίες της από την τρίχρονη παραμονή της στο Ιράκ. Το 2005 κυκλοφόρησε η ποιητική της συλλογή "Μοναχικοί και παραπλέοντες" και το 2008 το μυθιστόρημα "Το ανυπόταχτο του έρωτα" και το βιβλίο "Το παραμύθι της Νέας Σμύρνης".
Είναι παντρεμένη με τον ζωγράφο Κώστα Κουνάδη και ζει στη Νέα Ιωνία.

Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-6801-03-9
Book pages: 
150
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο