Product

Το βασίλειό μου για ένα βιβλίο

Product

Το βασίλειο σώθηκε

Το βασίλειό μου για ένα μωρό

Κωδικός:
96796
Manufacturer: 
Description: 

"Όλα άρχισαν τόσο αθώα... Είχα σχεδιάσει τα πάντα: θα σταματούσα το χάπι τον Δεκέμβριο, θα έκανα σεξ, θα έμενα έγκυος τον Ιανουάριο, θα γεννούσα τον Νοέμβριο και, μέχρι τα Χριστούγεννα, θα είχα ξαναβρεί τη σιλουέτα μου και θα είχα βάλει το μωρό σε πρόγραμμα ώστε να μπορώ να τριγυρίζω στα διάφορα πάρτι, μοιάζοντας με τη Λιζ Χάρλεϋ μετά τη γέννα. Όχι ότι μπορώ να συγκριθώ με τη Λιζ ή την Κάθριν Ζέτα Τζόουνς... Τα πράγματα όμως δεν ήταν τόσο απλά".

14,68 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

"Όλα άρχισαν τόσο αθώα... Είχα σχεδιάσει τα πάντα: θα σταματούσα το χάπι τον Δεκέμβριο, θα έκανα σεξ, θα έμενα έγκυος τον Ιανουάριο, θα γεννούσα τον Νοέμβριο και, μέχρι τα Χριστούγεννα, θα είχα ξαναβρεί τη σιλουέτα μου και θα είχα βάλει το μωρό σε πρόγραμμα ώστε να μπορώ να τριγυρίζω στα διάφορα πάρτι, μοιάζοντας με τη Λιζ Χάρλεϋ μετά τη γέννα. Όχι ότι μπορώ να συγκριθώ με τη Λιζ ή την Κάθριν Ζέτα Τζόουνς... Τα πράγματα όμως δεν ήταν τόσο απλά". Ένα εξαιρετικά ευχάριστο και κωμικό μυθιστόρημα, με θέμα την προσπάθεια και την αγωνία της απόκτησης ενός παιδιού, από ένα νέο μοντέρνο ζευγάρι.
Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-364-280-0
Book pages: 
285
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

H Sinead Moriarty είναι δημοσιογράφος και συνεργάζεται με διάφορα περιοδικά ποικίλης ύλης στο Λονδίνο. Κατάγεται από την Ιρλανδία.

Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-364-280-0
Book pages: 
285
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο