Product

Το βιβλίο της μεσογειακής κουζίνας

Product

Το βιβλίο της μετενσάρκωσης των ψυχών κατά την παράδοση της Καμπαλά

Το βιβλίο της μετάνοιας

Κωδικός:
198993
Description: 

Μάθε δε ότι αυτή η γνώση δεν προέρχεται από την "Αποκεκαλυμμένη Αρχή", την οποία δεν αφορούν εκ πρώτης οι πράξεις, αλλά ο Τρόπος δράσης, ο οποίος στην συνέχεια τις καθορίζει Μοιραία...
...Από την νεαρή μου κιόλας ηλικία οι δεσμοί της τυφλής υπόδειξης ή εξωτερικής υποβολής διαλύθηκαν μέσα μου, και κληρονομημένες δοξασίες θρυμματίστηκαν.
Είχα διαπιστώσει ότι τα παιδιά των χριστιανών μεγαλώνουν μέσα στον χριστιανισμό, τα παιδιά των εβραίων μέσα στον ιουδαϊσμό, τα παιδιά των μουσουλμάνων μέσα στο ισλάμ. Αναφέρεται στην Παράδοση:

17,92 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Μάθε δε ότι αυτή η γνώση δεν προέρχεται από την "Αποκεκαλυμμένη Αρχή", την οποία δεν αφορούν εκ πρώτης οι πράξεις, αλλά ο Τρόπος δράσης, ο οποίος στην συνέχεια τις καθορίζει Μοιραία... ...Από την νεαρή μου κιόλας ηλικία οι δεσμοί της τυφλής υπόδειξης ή εξωτερικής υποβολής διαλύθηκαν μέσα μου, και κληρονομημένες δοξασίες θρυμματίστηκαν. Είχα διαπιστώσει ότι τα παιδιά των χριστιανών μεγαλώνουν μέσα στον χριστιανισμό, τα παιδιά των εβραίων μέσα στον ιουδαϊσμό, τα παιδιά των μουσουλμάνων μέσα στο ισλάμ. Αναφέρεται στην Παράδοση: "Κάθε άνθρωπος γεννιέται σύμφωνα με την Πρωταρχική Φύση· οι γονείς του στην συνέχεια τον κάνουν εβραίο, χριστιανό ή μουσουλμάνο". Βουβός από μια εσωτερική Αιτία, άρχισα λοιπόν να αναζητώ την "Αλήθεια (Al Haqq) της Πρωταρχικής Φύσης" και την αληθινότητα πίστεων, προερχόμενων από την τυφλή υποβολή των γονέων και των διδασκάλων. ...Αυτό σημαίνει ότι ο μαθητής είναι ή τυφλός που δεν μπορεί να κάνει ούτε ένα βήμα χωρίς οδηγό ή ένας ερωτευμένος στον οποίο δείχνεται η αρχή του Δρόμου, και στην συνέχεια οδηγείται από το Φως της Καρδιάς του. Το ίδιο συμβαίνει με τους ανθρώπους της θρησκείας. Υπάρχει ο ανίκανος που δεν μπορεί να ξεπεράσει την μίμηση ούτε κατά ένα βήμα, διότι για να εκτελέσει το βήμα, του είναι απαραίτητο να ακούσει ένα κείμενο από το Βιβλίο ή την Σούννα του Απεσταλμένου, και όταν του λείπει αυτό πανικοβάλλεται. Το προχώρημα ενός τέτοιου ανθρώπου είναι περιορισμένο· όποια και αν είναι η ζωή του και η σοβαρότητά του, τα βήματα του παραμένουν ανεπαρκή. Και υπάρχει ο Ερωτευμένος στον οποίο άναψε μέσα του το Φως της Πίστης των Αφιερωμένων. Αυτός ο άνθρωπος στον οποίο έπεσε πάνω του ένα Φως από τον Κύριό του, είναι κάθε στιγμή εγρηγορώς και για τον πιο αχνά διαφαινόμενο υπαινιγμό ή την παραμικρή ένδειξη, ώστε να δει κάθε επικίνδυνο σημείο του Δρόμου, και να υπερβεί τα ακανθώδη εμπόδια. Λόγω της έντασης της φωτεινότητας του εσωτερικού του, του είναι αρκετή ακόμη και η παραμικρή ένδειξη. Είναι όπως το λάδι που φωτίζει χωρίς να το αγγίζει η φωτιά. Όταν η Φωτιά τον στοχεύει, είναι σαν Φως πάνω σε Φως.
Subtitle: 
Απόδραση από την πλάνη. Η αλχημεία της ευδαιμονίας. Η κόγχη των φώτων
Publications Date: 
2013
Book ISBN: 
960-99127-3-7
Book pages: 
304
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Απόδραση από την πλάνη. Η αλχημεία της ευδαιμονίας. Η κόγχη των φώτων
Publications Date: 
2013
Book ISBN: 
960-99127-3-7
Book pages: 
304
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο