Product

Το βιβλίο της μόδας: Μαγικές φορεσιές

Product

Το βιβλίο της Μονέλ

Το βιβλίο της μοίρας

Κωδικός:
122231
Αuthor: 
Description: 

Σε έξι λεπτά ένας από μας θα ήταν νεκρός. Κανείς μας δεν το ήξερε ακόμη...

Έτσι περιγράφει ο Γουές Χόλογουεϊ, ο άλλοτε φιλόδοξος και αλαζόνας προσωπικός βοηθός του Προέδρου των ΗΠΑ, τη μέρα που άλλαξε τη ζωή του. Εκείνη την 4η Ιουλίου που μαζί με τον Ρον Μπόιλ, τον πιο στενό φίλο του Προέδρου, μπήκαν στην προεδρική λιμουζίνα. Πριν φτάσουν στον προορισμό τους, ο Γουές είχε σημαδευτεί για πάντα και ο Μπόιλ είχε πέσει νεκρός από τις σφαίρες ενός παρανοϊκού δολοφόνου.

10,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Σε έξι λεπτά ένας από μας θα ήταν νεκρός. Κανείς μας δεν το ήξερε ακόμη... Έτσι περιγράφει ο Γουές Χόλογουεϊ, ο άλλοτε φιλόδοξος και αλαζόνας προσωπικός βοηθός του Προέδρου των ΗΠΑ, τη μέρα που άλλαξε τη ζωή του. Εκείνη την 4η Ιουλίου που μαζί με τον Ρον Μπόιλ, τον πιο στενό φίλο του Προέδρου, μπήκαν στην προεδρική λιμουζίνα. Πριν φτάσουν στον προορισμό τους, ο Γουές είχε σημαδευτεί για πάντα και ο Μπόιλ είχε πέσει νεκρός από τις σφαίρες ενός παρανοϊκού δολοφόνου. Όμως, οκτώ χρόνια αργότερα, ο Μπόιλ εντοπίζεται ζωντανός στη Μαλαισία. Κι ο Γουές έχει μια ευκαιρία να ξαναγράψει τη χειρότερη σελίδα της ζωής του. Προσπαθώντας να ανακαλύψει τι πραγματικά συνέβη εκείνη τη μοιραία μέρα, ο Γουές ανακαλύπτει ένα παλιό σταυρόλεξο του Προέδρου, με κάποιες ακατανόητες σημειώσεις στο περιθώριο... Κάποια μυστηριώδη γεγονότα, θαμμένα στην ιστορία των Μασόνων... Κι έναν κώδικα διακοσίων ετών, φτιαγμένο από τον ίδιο τον Τόμας Τζέφερσον... Αλλά δεν ξέρει ακόμα ότι τα μυστικά που αναζητά είναι κρυμμένα στο Βιβλίο της Μοίρας. Όλα τα μυστικά. Ιδίως αυτά για τα οποία αξίζει να πεθάνεις... "Αυθεντικές λεπτομέρειες για τον πολιτικό κόσμο της Ουάσινγκτον και ιστορικό μυστήριο... οι θαυμαστές του Meltzer θα το απολαύσουν". Publishers Weekly
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-450-902-0
Book pages: 
572
Book Dimensions: 
18χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Μπραντ Μέλτζερ είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Μίσιγκαν και της Νομικής Σχολής του Κολούμπια. Σε ηλικία δεκαεννέα ετών είχε εργαστεί ως εκπαιδευόμενος στο Καπιτώλιο. Το πρώτο του βιβλίο, "The Tenth Justice", κατέκτησε αμέσως μετά την έκδοσή του μια θέση στη λίστα των μπεστ σέλερ των "New York Times". Την ίδια επιτυχία γνώρισαν και τα επόμενα μυθιστορήματά του, "Dead Even", "The First Counsel", "The Millionaires", "Το παιχνίδι των εκλεκτών" και "Το βιβλίο της μοίρας". Τα έργα του έχουν κυκλοφορήσει συνολικά σε έξι εκατομμύρια αντίτυπα, παρέμειναν πάνω από οχτώ μήνες στις λίστες των μπεστ σέλερ και μεταφράστηκαν σε περισσότερες από 25 γλώσσες. Έχει γράψει επίσης διηγήματα, άρθρα και κριτικές για διάφορα έντυπα και είναι ένας από τους δημιουργούς της τηλεοπτικής σειράς "Jacκ and Bobby" καθώς και ο συγγραφέας των εξαιρετικά επιτυχημένων κόμικς "Identity Crisis" και "Justice League of America". Ζει στη Φλόριντα με τη σύζυγό του Κόρι και τον γιο του. Περισσότερες πληροφορίες για τον συγγραφέα και το έργο του υπάρχουν στο site: www.bradmeltzer.com.

Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-450-902-0
Book pages: 
572
Book Dimensions: 
18χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο