Product

Το βιβλίο του Τσι

Product

Το βιβλίο του φίλου μου

Το βιβλίο του ύπνου

Κωδικός:
133079
Αuthor: 
Description: 

Γιατί περνάμε το ένα τρίτο της πολύτιμης ζωής μας σε μια φαινομενικά παθητική κατάσταση στη διάρκεια της οποίας ούτε εργαζόμαστε ούτε σκεφτόμαστε;
Τι παρακίνησε τη φύση να δημιουργήσει στην πορεία της εξέλιξης τον ύπνο;
Ποιος είναι ο λόγος που χωρίς τον ύπνο δεν θα υπήρχε ανθρώπινη συνείδηση και μνήμη;

Αυτό το βιβλίο θα σας βοηθήσει να αποκρυπτογραφήσετε το μεγάλο αίνιγμα του ύπνου!

19,80 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Γιατί περνάμε το ένα τρίτο της πολύτιμης ζωής μας σε μια φαινομενικά παθητική κατάσταση στη διάρκεια της οποίας ούτε εργαζόμαστε ούτε σκεφτόμαστε; Τι παρακίνησε τη φύση να δημιουργήσει στην πορεία της εξέλιξης τον ύπνο; Ποιος είναι ο λόγος που χωρίς τον ύπνο δεν θα υπήρχε ανθρώπινη συνείδηση και μνήμη; Αυτό το βιβλίο θα σας βοηθήσει να αποκρυπτογραφήσετε το μεγάλο αίνιγμα του ύπνου! - Ανακαλύψτε ποιος είναι ο τύπος του ύπνου σας και σε ποιες ασθένειες ή διαταραχές του ύπνου είστε επιρρεπείς. - Μάθετε τι προτείνουν οι υπνοθεραπευτές για την καταπολέμηση των σημαντικότερων διαταραχών του ύπνου και τι προληπτικά μέτρα μπορείτε να πάρετε ώστε να αποφύγετε τέτοιου είδους διαταραχές. - Μάθετε για τον ύπνο, τη φυσιολογία και τα μυστικά του. Πώς καθοδηγεί ο εγκέφαλος τον ύπνο και ποια είναι η σημασία του εσωτερικού μας ρολογιού. - Γνωρίστε τις λειτουργίες του εγκεφάλου κατά τη διάρκεια του ύπνου: τη μάθηση, τα όνειρα, καθώς και τα βιολογικά ωφελήματα του ύπνου, όπως χαλάρωση του σώματος, εξοικονόμηση ενέργειας, αναζωογόνηση... - Και μάθετε ποιος είναι ο σκοπός του ύπνου! Ο ερευνητής, διδάκτωρ της νευροφυσιολογίας και δημοσιογράφος Peter Spork αναζήτησε και συγκέντρωσε πολυάριθμες διαγνώσεις διαφόρων εργαστηρίων μελέτης του ύπνου και ερευνητικών κέντρων φυσιολογίας των ζώων από ολόκληρο τον κόσμο, προκειμένου να σκιαγραφήσει μέσα από αυτές μια εντυπωσιακή, επιστημονικά θεμελιωμένη, και πολύ επίκαιρη εικόνα της σύγχρονης έρευνας του ύπνου.
Subtitle: 
Τα μυστικά του: Η βιολογική ανάγκη: Τρόποι βελτίωσής του
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-461-161-5
Book pages: 
400
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο ερευνητής-δημοσιογράφος Peter Spork έχει διδακτορικό στον τομέα της νευροφυσιολογίας. Από το 1991 εργάζεται ως ανεξάρτητος δημοσιογράφος και συγγραφέας επί επιστημονικών θεμάτων. Γράφει σε πολλές γερμανόφωνες εφημερίδες και περιοδικά - μεταξύ άλλων, στην Die Zeit, στο GeoWissen, και στο Bild der Wissenschaft.

Subtitle: 
Τα μυστικά του: Η βιολογική ανάγκη: Τρόποι βελτίωσής του
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-461-161-5
Book pages: 
400
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο