Product

Το βιβλίο των χαρτών

Product

Το βιβλίο των χρησμών

Το βιβλίο των χαρτών εγκεφάλου

Κωδικός:
123097
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Το "Βιβλίο των χαρτών εγκεφάλου", του Tony Buzan, σας παρουσιάζει ένα μοναδικό εργαλείο σκέψης, τον Χάρτη Εγκεφάλου, ο οποίος σας επιτρέπει να επιτύχετε όλους αυτούς τους στόχους με μία νοητική μέθοδο.

21,60 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το "Βιβλίο των χαρτών εγκεφάλου", του Tony Buzan, σας παρουσιάζει ένα μοναδικό εργαλείο σκέψης, τον Χάρτη Εγκεφάλου, ο οποίος σας επιτρέπει να επιτύχετε όλους αυτούς τους στόχους με μία νοητική μέθοδο. Οι "Χάρτες εγκεφάλου" χρησιμοποιούνται ήδη από περισσότερους από 250 εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Έχουν εντυπωσιάσει τον εκπαιδευτικό και τον επιχειρηματικό κόσμο. Το "Βιβλίο των χαρτών εγκεφάλου" θα σας αποκαλύψει τις θεμελιώδεις λειτουργικές αρχές του εγκεφάλου σας και θα σας δείξει πώς να τις κατανοήσετε, να τις αναπτύξετε και να τις χρησιμοποιήσετε προς μεγάλο όφελός σας.
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-326-141-6
Book pages: 
368
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

O Tony Buzan είναι ο διάσημος ανά τον κόσμο εφευρέτης των Χαρτών Εγκεφάλου και συγγραφέας των βιβλίων-bestsellers, που πούλησαν εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο, "Χρησιμοποιήστε το μυαλό σας" και "Το βιβλίο των Χαρτών Εγκεφάλου". Εμφανίζεται τακτικά στην τηλεόραση και δίνει διαλέξεις σε όλο τον κόσμο. Τα βιβλία του έχουν εκδοθεί σε 100 χώρες κι έχουν μεταφραστεί σε 30 γλώσσες.

Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-326-141-6
Book pages: 
368
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο