Product

Πρακτικαί Οδηγίαι περί κλαδεύματος των οπωροφόρων Δένδρων

Product

Η δίδυμη αδερφή

Το γάλα και η γιαούρτη

Κωδικός:
36163P
Συγγραφέας: 
20,00 €

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Subtitle: 
Ήτοι: Συστατικά και ιδιότητες του γάλακτος των διαφόρων ζώων, έλεγχος και ανάλυσις αυτού, διατήρησις, εμπόριον, βιομηχανική κατεργασία του γάλακτος, κατασκευή γιαούρτης, κεφίρ κ.λπ.
Language: 
Ημερομηνία Έκδοσης : 
1928
Αριθ. Σελίδων: 
64
Διαστάσεις Βιβλίου: 
22x15
Τόπος Έκδοσης: 
Αθήνα
Βιβλιοδεσία: 
Μαλακό εξώφυλλο
Αριθ. Τόμων: 
1
Subtitle: 
Ήτοι: Συστατικά και ιδιότητες του γάλακτος των διαφόρων ζώων, έλεγχος και ανάλυσις αυτού, διατήρησις, εμπόριον, βιομηχανική κατεργασία του γάλακτος, κατασκευή γιαούρτης, κεφίρ κ.λπ.
Language: 
Ημερομηνία Έκδοσης : 
1928
Αριθ. Σελίδων: 
64
Διαστάσεις Βιβλίου: 
22x15
Τόπος Έκδοσης: 
Αθήνα
Βιβλιοδεσία: 
Μαλακό εξώφυλλο
Αριθ. Τόμων: 
1