Product

Το γέλιο της χρονιάς μας: Ημερολόγιο 2007

Product

Το γελοίο, η γελοία και ο κούκος αηδόνι

Το γέλιο του δράκου

Κωδικός:
123820
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

"Δουλεύω σ' αυτήν τη γωνιά της Γαλλίας εδώ και δέκα χρόνια με μανία. Εδώ ακριβώς γεννήθηκαν τα παιδιά μας, εδώ η Ζαν προσπαθεί ακόμα κάθε μέρα να με προσηλυτήσει στην ευτυχία. Στην ευτυχία όπως η ίδια την αντιλαμβάνεται, λεία και συμπαγή. Χωρίς περιττές λέξεις, χωρίς διπλό πρόσωπο. Έναν τρόπο να δοκιμάζει κανείς το θαύμα της παρουσίας μας στα πράγματα, στο φως της ημέρας. Οι φωνές των παιδιών, το κορμί του άλλου, το δικό σου κορμί. Αναπνοή, περπάτημα, γεύση, όσφρηση και κάθε μέρα το θαύμα μιας παραπάνω μέρας.

14,68 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

"Δουλεύω σ' αυτήν τη γωνιά της Γαλλίας εδώ και δέκα χρόνια με μανία. Εδώ ακριβώς γεννήθηκαν τα παιδιά μας, εδώ η Ζαν προσπαθεί ακόμα κάθε μέρα να με προσηλυτήσει στην ευτυχία. Στην ευτυχία όπως η ίδια την αντιλαμβάνεται, λεία και συμπαγή. Χωρίς περιττές λέξεις, χωρίς διπλό πρόσωπο. Έναν τρόπο να δοκιμάζει κανείς το θαύμα της παρουσίας μας στα πράγματα, στο φως της ημέρας. Οι φωνές των παιδιών, το κορμί του άλλου, το δικό σου κορμί. Αναπνοή, περπάτημα, γεύση, όσφρηση και κάθε μέρα το θαύμα μιας παραπάνω μέρας. Εγώ, κάθε βράδυ, βρίσκομαι αντιμέτωπος με μια καταπιεστική μοναξιά, με την αδιαπέραστη δυστυχία ότι περνάω δίπλα από αυτό που ψάχνω, σαν να με τυφλώνει μια πυκνή ομίχλη." Μυθιστόρημα ερωτικό, μυθιστόρημα του πολέμου, στοχασμός γύρω από το κακό, την τέχνη και την ευτυχία Το γέλιο τον δράκου είναι η ιστορία ανθρώπων που συγκρούστηκαν με την αμφισημία και τη βαρβαρότητα του 20ού αιώνα.
Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-6691-17-9
Book pages: 
286
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

O Pierre Peju προέρχεται από οικογένεια βιβλιοπωλών της Λυών. Σπούδασε Φιλοσοφία στη Σορβόννη και συμμετείχε με πάθος στην εξέγερση του Μάη του '68. Καθηγητής στο Λύκειο Σταντάλ της Γκρενόμπλ και διευθυντής προγράμματος στο διεθνές Κολλέγιο Φιλοσοφίας θεωρείται αυθεντία στον γερμανικό ρομαντισμό. Έχει γράψει πολλά λογοτεχνικά έργα, μονογραφίες, δοκίμια και τη βιογραφία του Ε.Τ.Α. Χόφμαν.

Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-6691-17-9
Book pages: 
286
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο