Product

Το δεύτερο μέρος της νύχτας

Product

Το δεύτερό μου βιβλίο θεωρίας

Το δεύτερο μήλο της γνώσης

Κωδικός:
74390
Manufacturer: 
Description: 

Ένα βιβλίο που απαντά με απλότητα και σαφήνεια στα μεγάλα ερωτήματα που μπορεί να έχει ο καθένας μας για τον κόσμο γύρω του, για το πώς λειτουργούν τα πράγματα, από τη στιγμή του Big Bang μέχρι το DNA και την ανθρώπινη συμπεριφορά, μέχρι το μέλλον και το θέο. Οι απαντήσεις αναδύονται μέσα από μια συναρπαστική περιδιάβαση σε σύγχρονες απόψεις κοσμολογίας, φυσικής, βιολογίας και φιλοσοφίας, δοσμένες απλά και κατανοητά, και προπαντός συνεκτικά, ώστε το σύνολο ν' αποτελεί μια ενιαία, ολοκληρωμένη "κοσμοθεώρηση", με καθαρότητα, εσωτερική συνέχεια, συνέπεια και συνοχή.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ένα βιβλίο που απαντά με απλότητα και σαφήνεια στα μεγάλα ερωτήματα που μπορεί να έχει ο καθένας μας για τον κόσμο γύρω του, για το πώς λειτουργούν τα πράγματα, από τη στιγμή του Big Bang μέχρι το DNA και την ανθρώπινη συμπεριφορά, μέχρι το μέλλον και το θέο. Οι απαντήσεις αναδύονται μέσα από μια συναρπαστική περιδιάβαση σε σύγχρονες απόψεις κοσμολογίας, φυσικής, βιολογίας και φιλοσοφίας, δοσμένες απλά και κατανοητά, και προπαντός συνεκτικά, ώστε το σύνολο ν' αποτελεί μια ενιαία, ολοκληρωμένη "κοσμοθεώρηση", με καθαρότητα, εσωτερική συνέχεια, συνέπεια και συνοχή. Παρέχεται μια ξεκάθαρη οπτική του κόσμου και τα βασικά κλειδιά και εργαλεία για την κατανόηση όσων έχουν συμβεί και συμβαίνουν γύρω μας, ανάμεσά μας και μέσα μας. [...]
Subtitle: 
Ή η εξέλιξη του Θεού
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-04-2164-1
Book pages: 
262
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Πέτρος Παπαγεωργίου γεννήθηκε το 1943 στην Αθήνα. Σπούδασε πολιτικός μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο. Από το 1975 και για πάνω από είκοσι χρόνια έζησε στη Δυτική Αφρική, όπου εργάστηκε σε κατασκευές δημοσίων έργων. Έχει ταξιδέψει και δει. Τώρα ζει στη Μήλο, με τη θάλασσα, το διάβασμα, το γράψιμο και τα καθημερινά μιας οικογένειας που μεγαλώνει μια μικρή κόρη.

Subtitle: 
Ή η εξέλιξη του Θεού
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-04-2164-1
Book pages: 
262
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο