Product

Το εαρινόν ρόδον

Product

Το "έβδομο" ανακοινωθέν

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα του νηπιαγωγείου

Κωδικός:
111248
Αuthor: 
Description: 

Καθεμία από τις 52 θεματικές ενότητες που θα βρείτε στο βιβλίο αυτό περιέχει αρκετές δραστηριότητες ώστε να γεμίσετε μια ολόκληρη εβδομάδα, καλύπτοντας βασικά πεδία, όπως γλώσσα, μαθηματικά, μουσική, κίνηση, επιστήμη και τέχνη για ολόκληρο το ημερολογιακό έτος. Όλες οι δραστηριότητες συνδυάζουν τη μάθηση με τη διασκέδαση.
Μερικά από τα θέματα που περιέχονται στο βιβλίο:
- Η πρώτη εβδομάδα στο σχολείο
- Η ημέρα της ποίησης
- Οι πέντε αισθήσεις
- Ημέρα Περιβάλλοντος
- Φροντίζω για την καθαριότητα μου και πολλά άλλα!
- Εβδομάδα Παιδικού Βιβλίου

29,35 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Καθεμία από τις 52 θεματικές ενότητες που θα βρείτε στο βιβλίο αυτό περιέχει αρκετές δραστηριότητες ώστε να γεμίσετε μια ολόκληρη εβδομάδα, καλύπτοντας βασικά πεδία, όπως γλώσσα, μαθηματικά, μουσική, κίνηση, επιστήμη και τέχνη για ολόκληρο το ημερολογιακό έτος. Όλες οι δραστηριότητες συνδυάζουν τη μάθηση με τη διασκέδαση. Μερικά από τα θέματα που περιέχονται στο βιβλίο: - Η πρώτη εβδομάδα στο σχολείο - Η ημέρα της ποίησης - Οι πέντε αισθήσεις - Ημέρα Περιβάλλοντος - Φροντίζω για την καθαριότητα μου και πολλά άλλα! - Εβδομάδα Παιδικού Βιβλίου - Υγιεινή των δοντιών - Ζώα άλλων τόπων - Γιορτή της μητέρας Κάθε θεματική ενότητα περιέχει: - Μία εισαγωγική δραστηριότητα στο θέμα - Συμπληρωματικές θεματικές δραστηριότητες - Σχετική βιβλιογραφία - Λεξιλόγιο εβδομαδιαίου προγράμματος - Ιδέες για τη Γωνιά Παιδαγωγικού Υλικού.
Subtitle: 
52 ολοκληρωμένα θέματα προσχολικής αγωγής
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-16-1753-1
Book pages: 
364
Book Dimensions: 
28χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Barbara Backer είναι σύμβουλος προσχολικής αγωγής και συγγραφέας. Δίδαξε στο χώρο της προσχολικής αγωγής επί είκοσι χρόνια. Έχει γράψει περισσότερα από 100 άρθρα σε περιοδικά και έχει εκδώσει περισσότερα από 12 βιβλία για γονείς και εκπαιδευτικούς. Της απονεμήθηκε το βραβείο Distinguished Merit in Education Publishing από το Education Press of America (EdPress), καθώς και το βραβείο του National Stuttering Foundation of America για το συγγραφικό της έργο. Ζει στα Τσάρλεστον, στη Νότια Καρολίνα.

Subtitle: 
52 ολοκληρωμένα θέματα προσχολικής αγωγής
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-16-1753-1
Book pages: 
364
Book Dimensions: 
28χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο