Product

Το εγχειρίδιο της κακής μητέρας, κόρης και γιαγιάς

Product

Το εγχειρίδιο της κοινωνικής οικολογίας και της φανατικής κατανάλωσης

Το εγχειρίδιο της καλής προϊσταμένης νηπιαγωγείου

Κωδικός:
181555
Description: 

Το "Εγχειρίδιο της καλής προϊσταμένης" μαζί με όλα τα υποδείγματα που εμπεριέχει δίνει πρακτικές οδηγίες (πάντα σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία) για την αντιμετώπιση όλων των θεμάτων που αφορούν στη λειτουργία του νηπιαγωγείου.

Το βιβλίο χωρίστηκε σε δύο μέρη:
Το πρώτο μέρος περιλαμβάνει τη νομοθεσία, τη σχετική με τη λειτουργία του Νηπιαγωγείου αλλά και τη Νηπιαγωγό ως εκπαιδευτικό και ως δημόσιο υπάλληλο, με τη μεγαλύτερη δυνατή κωδικοποίηση. Ταυτόχρονα σε κάθε θέμα μνημονεύεται το σχετικό νομοθέτημα.

34,94 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το "Εγχειρίδιο της καλής προϊσταμένης" μαζί με όλα τα υποδείγματα που εμπεριέχει δίνει πρακτικές οδηγίες (πάντα σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία) για την αντιμετώπιση όλων των θεμάτων που αφορούν στη λειτουργία του νηπιαγωγείου. Το βιβλίο χωρίστηκε σε δύο μέρη: Το πρώτο μέρος περιλαμβάνει τη νομοθεσία, τη σχετική με τη λειτουργία του Νηπιαγωγείου αλλά και τη Νηπιαγωγό ως εκπαιδευτικό και ως δημόσιο υπάλληλο, με τη μεγαλύτερη δυνατή κωδικοποίηση. Ταυτόχρονα σε κάθε θέμα μνημονεύεται το σχετικό νομοθέτημα. Το δεύτερο μέρος περιέχει κωδικοποιημένες όλες τις ενέργειες της προϊσταμένης χωρισμένες σε πέντε ενότητες (έναρξη, διάρκεια, λήξη έτους, σχολική επιτροπή και διάφορα έντυπα). Στο τέλος κάθε ενότητας υπάρχουν όλα τα σχετικά υποδείγματα. Τα υποδείγματα μπορούν να φωτοτυπηθούν, να συμπληρωθούν και να χρησιμοποιηθούν. Για το λόγο αυτό δεν έχουν τίτλο. Μπορείτε όμως εύκολα να τα βρείτε αφού στις ενέργειες αναγράφεται η σελίδα του σχετικού υποδείγματος. Το Εγχειρίδιο της καλής Προϊσταμένης είναι μια διαρκής προσπάθεια που ενημερώνεται και εμπλουτίζεται συνεχώς. Η επιστημονική ομάδα του έργου αποτελείται από ιδιαίτερα πεπειραμένα στελέχη της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και έγκριτους νομικούς που ενημερώνονται συνεχώς για τα νομοθετήματα και τα δρώμενα στο χώρο της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, καταχωρούν τις μεταβολές και τις νέες ρυθμίσεις, τις θεματοποιούν και τις παρουσιάζουν με τον πιο εύχρηστο και φιλικό τρόπο που μετατρέπει την ενημέρωσή σας σε πραγματικό παιχνίδι!
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-9735-02-9
Book pages: 
288
Book Dimensions: 
29χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-9735-02-9
Book pages: 
288
Book Dimensions: 
29χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο