Product

Το εγχειρίδιο του εκπαιδευτικού

Product

Το εγχειρίδιο του έρωτα

Το εγχειρίδιο του επιτήδειου

Κωδικός:
125053
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Καλά τα λεφτά, καλό και το "βύσμα". Για ν' ανοίξουν διάπλατα οι πόρτες, όμως, χρειάζεται πάνω απ’ όλα "να σου κόβει"... Να είσαι έξυπνος και επιτήδειος. Η εξυπνάδα είναι το ίδιο χρήσιμη με την ομορφιά -και σε κάποιες περιπτώσεις, ακόμα περισσότερο. Μια έξυπνη λύση σ' ένα απρόσμενο πρόβλημα μπορεί να σου βρει δουλειά, να σε γλιτώσει από άγριο ξύλο ή να σου σώσει και τη ζωή ακόμα -όπως έγινε στην περίπτωση του μυθικού Οδυσσέα.

12,22 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Καλά τα λεφτά, καλό και το "βύσμα". Για ν' ανοίξουν διάπλατα οι πόρτες, όμως, χρειάζεται πάνω απ’ όλα "να σου κόβει"... Να είσαι έξυπνος και επιτήδειος. Η εξυπνάδα είναι το ίδιο χρήσιμη με την ομορφιά -και σε κάποιες περιπτώσεις, ακόμα περισσότερο. Μια έξυπνη λύση σ' ένα απρόσμενο πρόβλημα μπορεί να σου βρει δουλειά, να σε γλιτώσει από άγριο ξύλο ή να σου σώσει και τη ζωή ακόμα -όπως έγινε στην περίπτωση του μυθικού Οδυσσέα. Ακριβώς όπως μια προσεκτική δίαιτα και λίγη άσκηση βελτιώνουν τη φυσική κατάσταση καθενός, έτσι και η γνώση και η εξάσκηση μπορούν να βελτιώσουν την πνευματική κατάσταση και του πιο άσχετου τύπου... Το βιβλιαράκι που κρατάς στα χέρια σου, αυτό ακριβώς ισχυρίζεται: ότι προσφέρει τροφή και άθληση στο μυαλό. Απ' τη μια θα βρεις στις σελίδες του παιχνίδια και τρικ με τα οποία θα διασκεδάσεις και θα εντυπωσιάσεις τους φίλους σου και τους γνωστούς, κι απ' την άλλη, μια προσεκτική επιλογή από προβλήματα που θα πρέπει να προσπαθήσεις να λύσεις πρώτα για τον εαυτό σου κι έπειτα για να κάνεις τον καμπόσο... "Και γιατί όλα αυτά;" θα ρωτήσεις, δύσπιστε μελλοντικέ αναγνώστη. Μα... για να ξαναβρούμε (όλοι μας) τη δύναμη και την ταχύτητα που έχουν χάσει οι ταλαιπωρημένοι νευρώνες του σύγχρονου ανθρώπου.
Subtitle: 
Μέθοδοι για να τους μπείτε στο μάτι, να γίνετε φίρμα, να το παίξετε χάι, να τη βγάλετε καθαρή, όλα τσάμπα
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-8397-19-7
Book pages: 
175
Book Dimensions: 
21χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Κάρλο Φραμπέτι (Μπολόνια, 1945) είναι Ιταλός, αλλά ζει στην Ισπανία και γράφει στα Ισπανικά. Συγγραφέας και μαθηματικός, μέλος τής Ακαδημίας Επιστημών της Νέας Υόρκης, δημιουργεί κείμενα "εκλαϊκευμένης επιστήμης" και παιδικής λογοτεχνίας. Έχει εκδώσει περισσότερα από τριάντα βιβλία που έχουν μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες. Έχει συγγράψει και σκηνοθετήσει πολλές τηλεοπτικές εκπομπές, και έχει ανεβάσει θεατρικά έργα.

Subtitle: 
Μέθοδοι για να τους μπείτε στο μάτι, να γίνετε φίρμα, να το παίξετε χάι, να τη βγάλετε καθαρή, όλα τσάμπα
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-8397-19-7
Book pages: 
175
Book Dimensions: 
21χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο