Product

Το εθνοτικό φαινόμενο

Product

Το ειδύλλιο του ρόδου και άλλα ερωτικά κείμενα μέχρι και τον 17ο αιώνα

Το ειδύλλιο του λευκού λωτού

Κωδικός:
27789
Αuthor: 
Description: 

Ο Σένσα ήταν πολύ νέος, πολύ αθώος και διαλεγμένος για μια σπουδαία αλλά και γεμάτη κινδύνους αποστολή. Τον πήγα στο ναό, παιδί ακόμα. Μυήθηκε στο ιερατείο και κέρδισε τιμές και προνόμια που άλλοι δεν είχαν καν ονειρευτεί. Μόνο αυτός μπορούσε να δει την Κυρία του Λευκού Λωτού, πανέμορφη πέρα από κάθε φαντασία.

Ο Σένσα ήταν προικισμένος μ' ένα παράξενο δώρο. Αυτό ακριβώς το δώρο ήταν που έφερε την αγωνία και την τραγωδία στη ζωή του, καθώς οι δυνάμεις του Καλού και του Κακού άρχισαν να πολεμούν για την ολοκληρωτική κατοχή του κορμιού του - αλλά και της ψυχής του.

5,75 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο Σένσα ήταν πολύ νέος, πολύ αθώος και διαλεγμένος για μια σπουδαία αλλά και γεμάτη κινδύνους αποστολή. Τον πήγα στο ναό, παιδί ακόμα. Μυήθηκε στο ιερατείο και κέρδισε τιμές και προνόμια που άλλοι δεν είχαν καν ονειρευτεί. Μόνο αυτός μπορούσε να δει την Κυρία του Λευκού Λωτού, πανέμορφη πέρα από κάθε φαντασία. Ο Σένσα ήταν προικισμένος μ' ένα παράξενο δώρο. Αυτό ακριβώς το δώρο ήταν που έφερε την αγωνία και την τραγωδία στη ζωή του, καθώς οι δυνάμεις του Καλού και του Κακού άρχισαν να πολεμούν για την ολοκληρωτική κατοχή του κορμιού του - αλλά και της ψυχής του.
Subtitle: 
Μια μυστικιστική ιστορία
Publications Date: 
1991
Book ISBN: 
960-03-0686-9
Book pages: 
129
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Μια μυστικιστική ιστορία
Publications Date: 
1991
Book ISBN: 
960-03-0686-9
Book pages: 
129
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο