Product

Το εικονογραφημένο βιβλίο με ερωτήσεις και απαντήσεις

Product

Το εικονογραφημένο μου λεύκωμα

Το εικονογραφημένο βιβλίο στη νηπιακή και πρωτοσχολική ηλικία

Κωδικός:
23248
Description: 

Η παρούσα μελέτη επιχειρεί να δώσει απάντηση στο ερώτημα του βαθμού της "φιλαναγνωσίας" των παιδιών της προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας και να δείξει τις "προτιμήσεις" τους σε ό,τι αφορά τη σχέση εικόνας-κειμένου, το περιεχόμενο και το είδος της εικονογράφησης σε συνδυασμό με την ηλικία των παιδιών, την κοινωνική τους προέλευση, το γεωγραφικό διαμέρισμα, το φύλο και τη θέση των παιδιών των εκπαιδευτικών.

13,42 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η παρούσα μελέτη επιχειρεί να δώσει απάντηση στο ερώτημα του βαθμού της "φιλαναγνωσίας" των παιδιών της προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας και να δείξει τις "προτιμήσεις" τους σε ό,τι αφορά τη σχέση εικόνας-κειμένου, το περιεχόμενο και το είδος της εικονογράφησης σε συνδυασμό με την ηλικία των παιδιών, την κοινωνική τους προέλευση, το γεωγραφικό διαμέρισμα, το φύλο και τη θέση των παιδιών των εκπαιδευτικών. Η θεωρητική διερεύνηση των ζητημάτων του εικονογραφημένου βιβλίου αλλά και τα πορίσματα της έρευνας είναι χρήσιμα τόσο σε όλους όσους εμπλέκονται στη διαδικασία παραγωγής του βιβλίου όσο και σε εκείνους οι οποίοι ασκούν αγωγή, δηλαδή στους γονείς, τους παιδαγωγούς, τους δασκάλους και τους φοιτητές των Παιδαγωγικών Τμημάτων.
Subtitle: 
Μια θεωρητική και εμπειρική προσέγγιση
Publications Date: 
1993
Book ISBN: 
960-02-0992-8
Book pages: 
244
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Γεώργιος Κιτσαράς είναι λέκτορας της Παιδαγωγικής στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Η επιστημονική του δραστηριότητα επικεντρώνεται σης γνωστικές περιοχές Ιστορία της Παιδείας και Προσχολική Παιδαγωγική. Έχει δημοσιευμένες μελέτες και άρθρα, όπως: "Εισαγωγή στην Προσχολική Παιδαγωγική", Εκδόσεις Παπαζήση, Αθήνα 1991 κ.ά.

Subtitle: 
Μια θεωρητική και εμπειρική προσέγγιση
Publications Date: 
1993
Book ISBN: 
960-02-0992-8
Book pages: 
244
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο