Product

Το Ελληνικό Γενικό Λογιστικό Σχέδιο

Product

Το ελληνικό γυμνάσιο Βέροιας (1864-1932)

Το ελληνικό γενικό λογιστικό σχέδιο στην πράξη

Κωδικός:
84293
Manufacturer: 
Description: 

Το βιβλίο αυτό το έγραψα, με σκοπό να βοηθήσω τον επαγγελματία λογιστή, στο άνοιγμα των αναλυτικών λογαριασμών (δευτεροβάθμιων, τριτοβάθμιων και τεταρτοβάθμιων) της Γενικής Λογιστικής, οι οποίοι δεν υπάρχουν στο Ελληνικό Γενικό Λογιστικό Σχέδιο, αλλά υποδεικνύονται ή υπονοούνται ή εξυπακούονται από το ίδιο ή από τις 304 γνωματεύσεις του Εθνικού Συμβουλίου Λογιστικής, γιατί χωρίς αυτούς δεν μπορεί να λειτουργήσει η επιχείρηση.
Οι νέοι αυτοί λογαριασμοί μαζί με τους υπάρχοντες, αποτέλεσαν στο βιβλίο αυτό ένα ενιαίο κείμενο.

8,59 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο αυτό το έγραψα, με σκοπό να βοηθήσω τον επαγγελματία λογιστή, στο άνοιγμα των αναλυτικών λογαριασμών (δευτεροβάθμιων, τριτοβάθμιων και τεταρτοβάθμιων) της Γενικής Λογιστικής, οι οποίοι δεν υπάρχουν στο Ελληνικό Γενικό Λογιστικό Σχέδιο, αλλά υποδεικνύονται ή υπονοούνται ή εξυπακούονται από το ίδιο ή από τις 304 γνωματεύσεις του Εθνικού Συμβουλίου Λογιστικής, γιατί χωρίς αυτούς δεν μπορεί να λειτουργήσει η επιχείρηση. Οι νέοι αυτοί λογαριασμοί μαζί με τους υπάρχοντες, αποτέλεσαν στο βιβλίο αυτό ένα ενιαίο κείμενο. Εκτός από τους νέους λογαριασμούς και τον τρόπο ανοίγματος γενικά των λογαριασμών, περιλαμβάνει και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για τη λειτουργία και τη συνδεσμολογία των λογαριασμών. Τα πωλούμενα προγράμματα για ηλεκτρονικό υπολογιστή είναι πιστή αντιγραφή του Ελληνικού Γενικού Λογιστικού Σχεδίου. Το έγραψα σύμφωνα με το Ελληνικό Γενικό Λογιστικό Σχέδιο, τις 304 γνωματεύσεις του Εθνικού Συμβουλίου Λογιστικής, του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων, τον Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος και τη Νομοθεσία του Φ.Π.Α. Εάν το συγκρίνετε με το Ελληνικό Λογιστικό Σχέδιο, θα βεβαιωθείτε για τη μεγάλη διαφορά και τη χρησιμότητα αυτού. Το βιβλίο αυτό αποτελεί συμπλήρωμα του Ελληνικού Γενικού Λογιστικού Σχεδίου, το οποίο επιβάλλει το ίδιο το Λογιστικό Σχέδιο. (Δημήτριος Π. Παρασκευόπουλος)
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-390-123-7
Book pages: 
158
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Γεννήθηκε το 1929 στο Βαθύ Σάμου. Μόλις τέλειωσε τις σπουδές του, ασχολήθηκε στον ιδιωτικό τομέα με τα λογιστικά των επιχειρήσεων. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας ετήρησε τα βιβλία, σαν υπεύθυνος Λογιστηρίου, σε περισσότερες από 60 διαφορετικές επιχειρήσεις. Έχει γράψει πολλά βιβλία για τον Επαγγελματία Λογιστή όλων των επιχειρήσεων.

Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-390-123-7
Book pages: 
158
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο