Περιγραφή Είδους: Βιβλίο
Πρόκειται για ένα γευστικό ταξίδι στο Πεκίνο, την πόλη που θα φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008 και θα είναι το επίκεντρο της προσοχής όλου του κόσμου.
Ο Βαγγέλης Δρίσκας επισκέφτηκε το Πεκίνο ένα χρόνο πριν και μας μεταφέρει τις εντυπώσεις του. Εικόνες από μία πόλη που εξελίσσεται σε παγκόσμιο προορισμό, που αλλάζει ραγδαία από μέρα σε μέρα.
Με πολλές πληροφορίες για την κινέζικη κουζίνα όπως θα τη βρείτε στο Πεκίνο. Αγορές, υλικά, εστιατόρια, τεχνικές μαγειρέματος, γενικές πληροφορίες για την κινέζικη κουζίνα, για να ανακαλύψετε ένα διαφορετικό, γοητευτικό κόσμο. Απλοποιημένες και νόστιμες συνταγές κινέζικης κουζίνας, πολλές πληροφορίες για τα υλικά και πού μπορεί κανείς να τα προμηθευτεί στην ελληνική αγορά. Εικόνες και γεύσεις Πεκίνου όπως είναι σήμερα.
Λεπτομέρειες Είδους: Βιβλίο
Υπότίτλος: Αθήνα - Πεκίνο
Κωδικός προϊόντος: 124600
ISBN: 960-16-2664-6
Γλώσσα: Ελληνικά
Μήνας Έκδοσης: Σεπτεμβρίος
Έτος Έκδοσης: 2007
Τόπος Έκδοσης: Αθήνα
Αριθμός Σελίδων: 288
Είδος: Βιβλίο
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόμοι: 1
Διαστάσεις: 21χ14
Δρίσκας, Βαγγέλης
Ο Βαγγέλης Δρίσκας γεννήθηκε στην Κομοτηνή και μεγάλωσε στην Αλεξανδρούπολη Τα τελευταία δεκαοχτώ χρόνια έχει συνεργαστεί ως σεφ και σύμβουλος μαγειρικής με μεγάλα εστιατόρια κυρίως της Αθήνας Το μαγειρικό του στίγμα είναι η ελληνική δημιουργική κουζίνα Από την τηλεοπτική σεζόν 200102 μαγειρεύει στην ελληνική τηλεόραση καθημερινά στο "102" εκπομπή στην πρωινή ζώνη της ΕΤ1 ενώ συμμετείχε στην τηλεοπτική εκπομπή "Στην κουζίνα ολοταχώς" του Mega και συνεργάστηκε με τον ΑΝΤ1 σε εκπομπές μαγειρικής με τίτλο "Γεύση στο λεπτό" Διδάσκει σε ιδιωτική σχολή Γαστρονομικής Εκπαίδευσης ενώ παράλληλα παραδίδει σεμινάρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό με θέμα την ελληνική κουζίνα παραδοσιακή και σύγχρονη τις τεχνικές και τα υλικά μαγειρικής και τις εθνικές κουζίνες
Άλλα βιβλία του συγγραφέα