Product

Το θεσμικό πλαίσιο για τα άτομα με ειδικές ανάγκες στην Ελλάδα

Product

Το θεσμικό πλαίσιο σύναψης των δημοσίων συμβάσεων με ηλεκτρονικά μέσα

Το θεσμικό πλαίσιο διαμόρφωσης της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ

Κωδικός:
144601
Manufacturer: 
Description: 

Το βιβλίο επικεντρώνεται στις διεργασίες διαμόρφωσης της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ στο εσωτερικό του αμερικανικού πολιτικού συστήματος. Η παρούσα ανάλυση υποδεικνύει τους τομείς της πολυσύνθετης αμερικανικής πολιτειακής δομής και κοινωνικής δυναμικής που διαμορφώνουν την αμερικανική εξωτερική πολιτική και τους τρόπους -θεσμικούς και διαδικαστικούς- με τους οποίους λαμβάνει χώρα η προβολή αυτή.

21,40 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο επικεντρώνεται στις διεργασίες διαμόρφωσης της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ στο εσωτερικό του αμερικανικού πολιτικού συστήματος. Η παρούσα ανάλυση υποδεικνύει τους τομείς της πολυσύνθετης αμερικανικής πολιτειακής δομής και κοινωνικής δυναμικής που διαμορφώνουν την αμερικανική εξωτερική πολιτική και τους τρόπους -θεσμικούς και διαδικαστικούς- με τους οποίους λαμβάνει χώρα η προβολή αυτή. Επίσης, καταδεικνύεται ότι για την επιτυχή κατανόηση της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ απαιτείται μία πολυεπίπεδη προσέγγιση, που θα συμπερικλείει τις μεθόδους και τα συμπεράσματα της κλασικής θεωρίας διεθνών σχέσεων από κοινού με τους τομείς και τη γνώση που κομίζει η εξέταση και η καταγραφή της ανατομίας του εσωτερικού πολιτικοκοινωνικού συστήματος.
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-7803-44-2
Book pages: 
312
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα

Ο Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος είναι αναπληρωτής καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου και γενικός διευθυντής του "Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής".

Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-7803-44-2
Book pages: 
312
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα