Product

Το καλοκαίρι δίχως άντρες

Product

Το καλοκαίρι θα θερίσουμε

Το καλοκαίρι εκείνο

Κωδικός:
102913
Description: 

Μια ιστορία φανταστική, γεμάτη αληθινά συναισθήματα. Μια μεγάλη ερωτική περιπέτεια, όσο και η ίδια η ζωή. Η ιστορία μιας γυναίκας, που στα όμορφα σαράντα της, την έδειρε η αμνησία μετά από ένα ατύχημα και έσβησε τον πόνο και την απελπισία της στην αγκαλιά ενός άντρα, που την αγάπησε και πάλευε μαζί της για να τη βοηθήσει να σταθεί στα πόδια της και να ξαναβρεί τη χαμένη της ζωή.

12,60 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Μια ιστορία φανταστική, γεμάτη αληθινά συναισθήματα. Μια μεγάλη ερωτική περιπέτεια, όσο και η ίδια η ζωή. Η ιστορία μιας γυναίκας, που στα όμορφα σαράντα της, την έδειρε η αμνησία μετά από ένα ατύχημα και έσβησε τον πόνο και την απελπισία της στην αγκαλιά ενός άντρα, που την αγάπησε και πάλευε μαζί της για να τη βοηθήσει να σταθεί στα πόδια της και να ξαναβρεί τη χαμένη της ζωή. Θύμησες κρυσταλλιασμένες. Αμπαρωμένες σε μια ψυχή που βογγούσε κρυφά για να μην προκαλεί λύπηση. Ξεδώματα συναισθηματικά σαν κάλεσμα βοήθειας για επιβίωση. Φόβοι του ξύπνιου που γλιστρούσαν μέσα στον ύπνο της και γίνονταν εφιάλτες. Όνειρα, που τα παρέσυρε το κύμα της ζωής. Όνειρα, που έγιναν πραγματικότητα.
Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-12-1464-Χ
Book pages: 
316
Book Dimensions: 
21χ13
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Αγάπη Μποζίνη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και σπούδασε στην Ελλάδα, την Αμερική και την Αγγλία. Πτυχιούχος της αγγλικής και ελληνικής φιλολογίας, έκανε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στην Αμερική. Δυο masters στην εφαρμοσμένη γλωσσολογία και στη διδακτική γλωσσών. Διδακτορικό στην ψυχολογία. Λάτρεψε από μικρή τη λογοτεχνία και πήρε δύο διπλώματα από Αμερική και Αγγλία. Διορίστηκε καθηγήτρια αγγλικών στη δημόσια δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Εκπροσώπησε την Ελλάδα στο Συμβούλιο της Ευρώπης σε θέματα: Αρχική επιμόρφωση καθηγητών και πολυγλωσσική - πολυπολιτισμική εκπαίδευση. Έχει δίπλωμα ιταλικών και γαλλικών.

Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-12-1464-Χ
Book pages: 
316
Book Dimensions: 
21χ13
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο