Product

Το καταραμένο τσίρκο

Product

Το καταφύγιο του Μόουζες

Το καταφύγιο του Βερολίνου

Κωδικός:
102390
Manufacturer: 
Description: 

Μια συγκλονιστική περιγραφή των τελευταίων ημερών του Αδόλφου Χίτλερ και της ομάδας της Καγκελαρίας του Ράιχ στο Καταφύγιο του Βερολίνου.
Μια λεπτομερής εξιστόρηση των τελευταίων εβδομάδων, ημερών, ωρών του Γερμανού ηγέτη, μέσα από τις αφηγήσεις των ανθρώπων που βρίσκονταν κοντά του.

25,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Μια συγκλονιστική περιγραφή των τελευταίων ημερών του Αδόλφου Χίτλερ και της ομάδας της Καγκελαρίας του Ράιχ στο Καταφύγιο του Βερολίνου. Μια λεπτομερής εξιστόρηση των τελευταίων εβδομάδων, ημερών, ωρών του Γερμανού ηγέτη, μέσα από τις αφηγήσεις των ανθρώπων που βρίσκονταν κοντά του. Η αυτοκτονία του Αδόλφου Χίτλερ στις 30 Απριλίου 1945 συνεχίζει ακόμη και σήμερα να κεντρίζει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης. Εννέα εβδομάδες περίπου μετά το θάνατο του Χίτλερ, ο δημοσιογράφος του περιοδικού Newsweek, James P. O' Donnell ήταν ένας από τους πρώτους που επισκέφτηκε το ήδη λεηλατημένο από τους Ρώσους Καταφύγιο του Βερολίνου. Επρόκειτο για μια μοναδική εμπειρία.
Subtitle: 
Οι τελευταίες μέρες στο κρησφύγετο του Χίτλερ
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-04-2901-4
Book pages: 
419
Book Dimensions: 
23χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο James O' Donnell κατάγεται από τη Βαλτιμόρη. Αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, όπου ειδικεύτηκε στις κλασικές σπουδές. Κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου υπηρέτησε στην Ευρώπη ως λοχαγός στο Σώμα Κατασκοπείας. Το 1945 έγινε ο πρώτος αντιπρόσωπος του News Week στη Γερμανία. Ανάμεσα στις πολλές αποστολές του για το News Week κι αργότερα για τη Saturday Evening Post, υπήρχαν άρθρα για τη δίκη της Νυρεμβέργης, για τις συνδιασκέψεις των υπουργείων Εξωτερικών στο Λονδίνο, στη Μόσχα και στο Βερολίνο, και για την αερογέφυρα του Βερολίνου. Το 1961 εργάστηκε στο υπουργείο Εξωτερικών των Η ΠΑ, ως βοηθός του υφυπουργού George W. Ball και του στρατηγού Lucius D. Clay, στο Βερολίνο.

Subtitle: 
Οι τελευταίες μέρες στο κρησφύγετο του Χίτλερ
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-04-2901-4
Book pages: 
419
Book Dimensions: 
23χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο