Product

Το κορίτσι στην εφηβεία

Product

Το κορίτσι στο ψυγείο

Το κορίτσι στο παράθυρο

Κωδικός:
148343
Manufacturer: 
Description: 

"Το κορίτσι στο παράθυρο" είναι ένα όμορφο βιβλίο, γραμμένο με έναν ιδιαίτερα απλό τρόπο από τον Αντώνη Μιχαηλίδη και έχει όλα εκείνα τα συναισθήματα που το καθιστούν βαθιά ανθρώπινα.

16,10 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

"Το κορίτσι στο παράθυρο" είναι ένα όμορφο βιβλίο, γραμμένο με έναν ιδιαίτερα απλό τρόπο από τον Αντώνη Μιχαηλίδη και έχει όλα εκείνα τα συναισθήματα που το καθιστούν βαθιά ανθρώπινα. Με τους δύο κεντρικούς χαρακτήρες, το βιβλίο (βιογραφία) συγκινητικό στη χιουμοριστική απλότητά του, Υμνητικό της Αγάπης, της Ανθρωπιάς και συγκλονιστικό στη συνταρακτική αποκάλυψη κακουργιών (γεγονότα της εποχής και της γενιάς μας), καταφέρνει να μας ξεσκουριάσει και να μας ξυπνήσει από τον καταστροφικό λήθαργο της δήθεν ευημερίας (διάβαζε) αδιαφορίας, πρώτο σύμπτωμα παρακμής και καταστροφικής μανίας. "Αυθόρμητα κι αβίαστα σου προκαλεί το γέλιο μα και λύπη με αναμνήσεις μιας ζωής και για καθέναν από μας το όνειρο που λείπει". Νίκος Καλογερόπουλος
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-336-481-9
Book pages: 
243
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Αντώνης Μιχαηλίδης γεννήθηκε στην πόλη των Σερρών, όπου έζησε τα παιδικά και εφηβικά χρόνια. Ασχολήθηκε με μουσική, διαφήμιση, τηλεόραση καθώς και με επιχειρήσεις. Έχει δίπλωμα Wild life and Forestly από την Πενσυλβανία και είναι ενεργό μέλος Ομίλου της UNESCO. Έγραψε και μουσικά έργα κι έχει στο ενεργητικό του πάμπολες συναυλίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Άλλα έργα του: "Ο Νευροχειρουργός", μυθιστόρημα, "Όταν οι Θεοί είχανε κέφι", σάτιρα. Μουσικά: "Εμείς οι δυο πατρίδες γεννηθήκαμε", "Το όνειρο της Μέλισσας", "Στα σύνορα του χρόνου".

Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-336-481-9
Book pages: 
243
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο