Product

Το κουτί του Αϊ-Βασίλη

Product

Το κουτί του θησαυρού

Το κουτί του θεάτρου

Κωδικός:
117210
Manufacturer: 
Description: 

Η διοργάνωση μιας σχολικής γιορτής αποτελεί συνήθως για τον εκπαιδευτικό ένα μόνιμο άγχος.

Χριστούγεννα, απόκριες, εθνικές επέτειοι, λήξη του σχολικού έτους, τοπικές γιορτές και παγκόσμιες μέρες, απαιτούν από νηπιαγωγούς και δασκάλους να εκτελέσουν χρέη συγγραφέα, σεναριογράφου, μουσικού, σκηνοθέτη, σκηνογράφου και σχεδιαστή, για να πραγματοποιηθεί μια θεατρική παράσταση λίγων ωρών!

Η αναζήτηση της ιστορίας, η μουσική επένδυση, τα σκηνικά, τα κοστούμια, οι ρόλοι και η συμμετοχή των παιδιών προβληματίζουν και απαιτούν άμεσες απαντήσεις.

79,89 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η διοργάνωση μιας σχολικής γιορτής αποτελεί συνήθως για τον εκπαιδευτικό ένα μόνιμο άγχος. Χριστούγεννα, απόκριες, εθνικές επέτειοι, λήξη του σχολικού έτους, τοπικές γιορτές και παγκόσμιες μέρες, απαιτούν από νηπιαγωγούς και δασκάλους να εκτελέσουν χρέη συγγραφέα, σεναριογράφου, μουσικού, σκηνοθέτη, σκηνογράφου και σχεδιαστή, για να πραγματοποιηθεί μια θεατρική παράσταση λίγων ωρών! Η αναζήτηση της ιστορίας, η μουσική επένδυση, τα σκηνικά, τα κοστούμια, οι ρόλοι και η συμμετοχή των παιδιών προβληματίζουν και απαιτούν άμεσες απαντήσεις. "Το κουτί του θεάτρου" αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση για κάθε εκπαιδευτικό που θέλει να σχεδιάσει και να υλοποιήσει μια πρωτότυπη σχολική γιορτή.
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-89343-4-6
Book pages: 
210
Book Dimensions: 
22χ30
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Η Μαρία Διαμαντοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι νηπιαγωγός και υπεύθυνη τμήματος σε νηπιακό σταθμό.
Τελείωσε τις παιδαγωγικές της σπουδές το 1989. Ενδιαφέρεται για την εξέλιξη των παιδιών μέσα από τη δημιουργία και τη γνώση. Από το 1992 έως το 1996 ασχολήθηκε και με τη μουσειακή αγωγή, για την προσχολική ηλικία.
Το 2000 εκδόθηκαν θεατρικά της έργα με τίτλο: "Οι Μικροί Θεατρίνοι". Ακολούθησαν τα εκπαιδευτικά βιβλία: "Μάθε παιχνιδάκια με γραμμές και σχηματάκια", "Α, Β, ...Θ, φτου και βγήκα", "1, 2, 3, φτου ξελευτερία", "Μια βόλτα με τα γράμματα", "Μια βόλτα με τους αριθμούς", ασκήσεις για παιδιά από 3 έως 6 ετών, "Οι Αλφαβητούληδες" καθώς επίσης και το παραμύθι: "Χριστούγεννα στη Χώρα του Βυθού", όλα από τις εκδόσεις Χατζηλάκος.
Συνεργάζεται με το περιοδικό "Σύγχρονο Νηπιαγωγείο"

Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-89343-4-6
Book pages: 
210
Book Dimensions: 
22χ30
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο