Product

Το κυνήγι του λιονταριού

Product

Το κυνήγι του στρουμφοθησαυρού

Το κυνήγι του πάθους και των αισθήσεων

Κωδικός:
144628
Description: 

Η χάρτινη καρδιά του ποιητή, νοσταλγώντας την άπειρη γαλήνη, ακολουθεί ένα ταξίδι στον έρωτα, το θάνατο και την ηδονή... Αγαπώντας τις απρόσµενες κατευθύνσεις, ξεφυλλίζοντας το µέλλον, ξεφυτρώνοντας αιφνιδιαστικές µεταµορφώσεις, σαν εσταυρωµένος πρίγκηπας στην κόψη του ξυραφιού, ένας χρόνια ασθενής, αναζητά λίγη ησυχία µέσα στη δική του νεκρική σιωπή.
Τα ποιήµατα της συλλογής αυτής είναι το δικό του παρήγορο ταξίδι.

6,30 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η χάρτινη καρδιά του ποιητή, νοσταλγώντας την άπειρη γαλήνη, ακολουθεί ένα ταξίδι στον έρωτα, το θάνατο και την ηδονή... Αγαπώντας τις απρόσµενες κατευθύνσεις, ξεφυλλίζοντας το µέλλον, ξεφυτρώνοντας αιφνιδιαστικές µεταµορφώσεις, σαν εσταυρωµένος πρίγκηπας στην κόψη του ξυραφιού, ένας χρόνια ασθενής, αναζητά λίγη ησυχία µέσα στη δική του νεκρική σιωπή. Τα ποιήµατα της συλλογής αυτής είναι το δικό του παρήγορο ταξίδι.
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-7012-92-5
Book pages: 
39
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Σουάν Κρίµσον δεν αποκαλύπτει την ταυτότητά του. Η πληροφορία που παρέχεται από τον εκδότη του είναι η ακόλουθη: Σπούδασε ηχοληψία, µουσική τεχνολογία και σκηνοθεσία. Από το 2004 διαµένει στην Αθήνα. Η ποιητική συλλογή "Το κυνήγι του πάθους και των αισθήσεων" είναι το πρώτο του βιβλίο.

Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-7012-92-5
Book pages: 
39
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο