Product

Το λεξικό του απόλυτου κυνισμού

Product

Το λεξικό του δημοτικού

Το λεξικό του δημοτικού

Κωδικός:
60088
Description: 

Το Λεξικό του Δημοτικού φιλοδοξεί να ανταποκριθεί στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε μαθητή του δημοτικού σχολείου, αλλά και να τον μυήσει στη φιλοσοφία και στον τρόπο χρήσης ενός λεξικού.
Για το σκοπό αυτό τα 6.000 περίπου λήμματα είναι γραμμένα με τρόπο απλό και κατανοητό για τα παιδιά. Περιλαμβάνουν, εκτός από την ερμηνεία των λέξεων, γραμματικές πληροφορίες, φράσεις-παραδείγματα, συνώνυμα και αντίθετα, συγγενικές και σύνθετες λέξεις, καθώς και στοιχεία ετυμολογίας.

3,60 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το Λεξικό του Δημοτικού φιλοδοξεί να ανταποκριθεί στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε μαθητή του δημοτικού σχολείου, αλλά και να τον μυήσει στη φιλοσοφία και στον τρόπο χρήσης ενός λεξικού. Για το σκοπό αυτό τα 6.000 περίπου λήμματα είναι γραμμένα με τρόπο απλό και κατανοητό για τα παιδιά. Περιλαμβάνουν, εκτός από την ερμηνεία των λέξεων, γραμματικές πληροφορίες, φράσεις-παραδείγματα, συνώνυμα και αντίθετα, συγγενικές και σύνθετες λέξεις, καθώς και στοιχεία ετυμολογίας. Στόχος του λεξικού, επομένως, δεν είναι μόνο να βοηθήσει τους μικρούς μαθητές στην κατανόηση δύσκολων λέξεων και εκφράσεων, αλλά και να εμπλουτίσει το λεξιλόγιό τους, να προσφέρει πληροφορίες για την ιστορική εξέλιξη της γλώσσας μας και να τους προετοιμάσει για τα απαιτητικά γλωσσικά μαθήματα του Γυμνασίου.
Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-16-0082-5
Book pages: 
853
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-16-0082-5
Book pages: 
853
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο