Product

Το μάτι του λύκου

Product

Το μάτι του ταύρου

Το μάτι του πνεύματος (τα παιδιά)

Κωδικός:
123264
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Σ' αυτήν τη σκληρή και άγρια σύγχρονη κοινωνία, ένα μικρό αγόρι που διαθέτει το χάρισμα ν' αντικρίζει τον κόσμο με το μάτι του πνεύματος, συγκρούεται με τους "μεγάλους", προσπαθώντας ν' ανακαλύψει τον πραγματικό δολοφόνο της μικρής του φίλης και ν' απαλλάξει από τις άδικες κατηγορίες το μικρό αδελφό του κοριτσιού.

14,27 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Σ' αυτήν τη σκληρή και άγρια σύγχρονη κοινωνία, ένα μικρό αγόρι που διαθέτει το χάρισμα ν' αντικρίζει τον κόσμο με το μάτι του πνεύματος, συγκρούεται με τους "μεγάλους", προσπαθώντας ν' ανακαλύψει τον πραγματικό δολοφόνο της μικρής του φίλης και ν' απαλλάξει από τις άδικες κατηγορίες το μικρό αδελφό του κοριτσιού. Η υπόθεση είναι βασισμένη σε αληθινά γεγονότα. Γεγονότα τόσο σκληρά και έντονα, αλλά συγχρόνως γεμάτα πάθος και συγκίνηση. Γεγονότα ικανά να "ξυπνήσουν" το παιδί που κρύβουμε όλοι μέσα μας και να μας ταξιδέψουν στο τρυφερό όνειρο ενός μικρού παιδιού, του οποίου η ψυχή αναζητούσε έναν όμορφο κόσμο, γεμάτο αγάπη, αδελφοσύνη, ειρήνη και δικαιοσύνη. Το βιβλίο "Το μάτι του πνεύματος: Τα παιδιά" είναι πρωτότυπο για τη σύγχρονη εποχή, καθώς συνδυάζει την τέχνη του μυθιστορήματος με την επιστήμη και την πραγματικότητα. Μια σιωπηλή κραυγή όλων των παιδιών του κόσμου, που αγωνίζονται για το δικαίωμα να ζουν στο πνευματικό περιβάλλον που ταιριάζει τις αθώες ψυχές τους και που οι "μεγάλοι" άθελά τους το καταστρέφουν.
Subtitle: 
Μια αληθινή ιστορία
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-89154-9-Χ
Book pages: 
270
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Συρία. Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος στο θέμα της παραβατικότητας των ανηλίκων, λόγω ενός τραγικού βιώματος της παιδικής του ηλικίας, κινητοποιήθηκε και ερεύνησε, ζητήματα σχετικά με τη φύση, την παιδική εγκληματικότητα, τον άνθρωπο και την αρνητική συμπεριφορά του. Στόχος της ζωής του κατέστη η συνεισφορά στην αποτροπή εγκλημάτων με θύματα ή θύτες τα παιδιά. Σπούδασε γεωπονική. Ήρθε στην Ελλάδα για ν' αποκτήσει διδακτορικό στην οικολογία, με την ελπίδα ν' ασχοληθεί με την μελέτη όχι μόνο του υλικού κόσμου, αλλά κυρίως του πνευματικού. Από τους πρώτους μήνες και για προσωπικούς λόγους εγκατέλειψε τη σχολή, αποφασισμένος να συνεχίσει την έρευνά του μόνος του. Παράλληλα σπούδασε σκηνοθεσία κινηματογράφου. Λόγω της κακής του οικονομικής κατάστασης δεν κατάφερε να δημιουργήσει μια ταινία μικρού μήκους, ώστε να περάσει στην κατοχή του το πτυχίο της σχολής.
Μετά από χρόνια και αναλυτική έρευνα, συνέγραψε το πρώτο του βιβλίο "Το μάτι του πνεύματος: Τα παιδιά" το οποίο θα ολοκληρωθεί με την έκδοση δύο ακόμα βιβλίων, συνοψίζοντας τα πορίσματα της έρευνάς του.

Subtitle: 
Μια αληθινή ιστορία
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-89154-9-Χ
Book pages: 
270
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο