Product

Το μέγα πάθος του εκπαιδευτικού δημοτικισμού

Product

Το μέγα σχέδιο

Το μέγα συμβάν του δάσους

Κωδικός:
82146
Manufacturer: 
Description: 

Ένας γεροπίθηκος με ανθρώπινη μορφή, ο Ευπήδιος Σαλταδόπουλος, διηγείται -από μια τηλεοπτική εκπομπή- μια παράδοξη ιστορία που εκτυλίχθηκε στο "μεγάλο δάσος" και που άλλαξε τη μορφή του κόσμου.
Παραμύθι που διαβάζεται ευχάριστα από παιδιά ηλικίας 10 έως 12 ετών και από γονείς, που θέλουν να τους περάσουν ωραία μηνύματα μέσα από μια γοητευτική ιστορία.
Η συγγραφέας Ελευθερία Δροσάκη με την εκλυστική γραφή της μιλάει για την αξία της ισορροπίας της Φύσης, της Ειρήνης, του ομαδικού πνεύματος και πάνω απ' όλα της Ελευθερίας.

13,50 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ένας γεροπίθηκος με ανθρώπινη μορφή, ο Ευπήδιος Σαλταδόπουλος, διηγείται -από μια τηλεοπτική εκπομπή- μια παράδοξη ιστορία που εκτυλίχθηκε στο "μεγάλο δάσος" και που άλλαξε τη μορφή του κόσμου. Παραμύθι που διαβάζεται ευχάριστα από παιδιά ηλικίας 10 έως 12 ετών και από γονείς, που θέλουν να τους περάσουν ωραία μηνύματα μέσα από μια γοητευτική ιστορία. Η συγγραφέας Ελευθερία Δροσάκη με την εκλυστική γραφή της μιλάει για την αξία της ισορροπίας της Φύσης, της Ειρήνης, του ομαδικού πνεύματος και πάνω απ' όλα της Ελευθερίας. Κι όλα αυτά μέσα από το φαντασιακό, την ονειρώδη μεταμόρφωση των ζώων σε ανθρώπους. Ένα βιβλίο "ολόχρυσο πουλί που φέρνει Ευτυχία".
Subtitle: 
Μαρτυρία ενός πιθήκου
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-8229-10-3
Book pages: 
61
Book Dimensions: 
30χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Η Ελευθερία Δροσάκη (1927-2015) γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε ζωγραφική και καλλιτεχνική κεραμική στην Αθήνα και το εξωτερικό. Τα περισσότερα χρόνια της ζωή της έζησε και εργάστηκε στο Μαρούσι. Η ζωή της ταυτίστηκε με την ιστορία της μεταπολεμικής κεραμικής. Είχε τιμηθεί κατ' επανάληψη με βραβεία και επαίνους του Υπουργείου Πολιτισμού καθώς και με τιμητική σύνταξη του ίδιου Υπουργείου. Έλαβε μέρος σε 40 Πανελλήνιες Καλλιτεχνικές Εκθέσεις Κεραμικής από το 1960, σε πολλές άλλες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Είχε κάνει επίσης ατομικές εκθέσεις ζωγραφικής και είχε πάρει μέρος σε ομαδικές. Έγραψε τα βιβλία: "Εν Θεσσαλονίκη" (Οδυσσέας 1985, Εντός 2000), "Το μέγα συμβάν του δάσους-μαρτυρία ενός πιθήκου" (Εντός 2001), "Πού πας χωρίς σακάκι; - Από αφηγήσεις του Ηλία Παππά" (Εντός 2002).

Subtitle: 
Μαρτυρία ενός πιθήκου
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-8229-10-3
Book pages: 
61
Book Dimensions: 
30χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο