Product

Το μαγαζάκι του καλού Θεού

Product

Το μαγαζάκι των αυτοκτονιών

Το μαγαζάκι των αυτοκτονιών

Κωδικός:
143804
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Φανταστείτε μια μικρή επιχείρηση που εδώ και δέκα γενιές πουλάει ό,τι χρειάζεστε για να... αυτοκτονήσετε. Καλώς ήρθατε στο "Μαγαζάκι των αυτοκτονιών" με σλόγκαν: "Αποτύχατε στη ζωή σας; Με εμάς θα έχετε έναν πετυχημένο θάνατο!"

15,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Φανταστείτε μια μικρή επιχείρηση που εδώ και δέκα γενιές πουλάει ό,τι χρειάζεστε για να... αυτοκτονήσετε. Καλώς ήρθατε στο "Μαγαζάκι των αυτοκτονιών" με σλόγκαν: "Αποτύχατε στη ζωή σας; Με εμάς θα έχετε έναν πετυχημένο θάνατο!" Ο πατέρας, Μισίμα Τιβάς, με ειδικότητα στους βίαιους θανάτους, διευθύνει την επιχείρηση με πυγμή. Η μητέρα, ειδήμων στα δηλητήρια, κατασκευάζει θανατηφόρα μείγματα. Ο πρωτότοκος γιος ονειρεύεται να δημιουργήσει ένα ξεχωριστό λούνα παρκ με θέμα την αυτοκτονία. Η αδελφή του, που περνάει δύσκολη εφηβεία, θα ήθελε πολύ να δώσει τέλος στην άχαρη ζωή της, αλλά οι γονείς της τη συγκρατούν υπενθυμίζοντάς της διαρκώς ότι κάποιος πρέπει να κρατάει το μαγαζί. Η μοίρα όμως επιφυλάσσει ένα βαρύ πλήγμα σε τούτη τη δυστυχισμένη οικογένεια· τη γέννηση του γιου τους Άλαν. Ο Βενιαμίν της οικογένειας Τιβάς είναι καταδικασμένος με ένα φρικτό ελάττωμα: Πάσχει από... χαρά της ζωής! Ο Άλαν σκορπίζει παντού το γέλιο και την αισιοδοξία και παρηγορεί τους υποψήφιους αυτόχειρες, θέτοντας σε κίνδυνο το μέλλον της οικογενειακής επιχείρησης και οδηγώντας το δύσμοιρο πατέρα του στην απόγνωση...
Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-691-488-7
Book pages: 
166
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Jean Teule γεννήθηκε το 1953 στη Γαλλία. Από την ηλικία των δεκαέξι χρόνων αποδεικνύει ότι έχει καλλιτεχνική κλίση, καθώς ξεκινάει μαθήματα σχεδίου. Το 1979 κάνει τα πρώτα του βήματα ως σκιτσογράφος στο χώρο των κόμικ. Το 1988 κατακτά τον κόσμο της τηλεόρασης χάρη στον τηλεοπτικό παραγωγό Bernard Rapp και συνεργάζεται με το γαλλικό Canal+. Το 1991 η πένα του παίρνει ζωή χάρη στην παρότρυνση του συγγραφέα Jean Vautrin. Το 1994, σε συνεργασία με την κινηματογραφική παραγωγό Michele Ray Garvas, γυρίζει για τη μεγάλη οθόνη το "Ουράνιο Τόξο για τον Ρεμπώ" (Εκδ. Απόπειρα, 1992), που προβάλλεται στις γαλλικές αίθουσες το χειμώνα του 1995. Το βιβλίο του "L Oeil de Paques, Balade pour un pere oublie, Darting, Bord cadre, Longues peines. Les Lois de la gravite, o Verlainel, je. Francois Villon" έχουν μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες. Σήμερα, ο Jean Teule συνεχίζει με επιτυχία τη συγγραφική του δραστηριότητα.

Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-691-488-7
Book pages: 
166
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο