Product

Το μεγάλο βιβλίο της διακόσμησης

Product

Το μεγάλο βιβλίο της ζωγραφικής

Το μεγάλο βιβλίο της δύναμης

Κωδικός:
34696
Manufacturer: 
Description: 

Το "Μεγάλο βιβλίο της δύναμης" είναι το μοναδικό ίσως στη διεθνή βιβλιογραφία που πραγματεύεται τόσο σφαιρικά το αντικείμενο της μέγιστης δύναμης καλύπτοντας με τα θέματά του όλους τους προβληματισμούς σχετικά με την προπόνηση.

Απευθύνεται κυρίως σε προπονητές αθλημάτων στα οποίαη μέγιστη δύναμη παίζει καθοριστικό ρόλο, αλλά και σε προπονητές άλλων αθλημάτων που η μέγιστη δύναμη δεν είναι καθοριστικός παράγοντας, καθώς οι ασκήσεις που παρουσιάζονται μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για άλλες μορφές προπόνησης.

35,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Το "Μεγάλο βιβλίο της δύναμης" είναι το μοναδικό ίσως στη διεθνή βιβλιογραφία που πραγματεύεται τόσο σφαιρικά το αντικείμενο της μέγιστης δύναμης καλύπτοντας με τα θέματά του όλους τους προβληματισμούς σχετικά με την προπόνηση. Απευθύνεται κυρίως σε προπονητές αθλημάτων στα οποίαη μέγιστη δύναμη παίζει καθοριστικό ρόλο, αλλά και σε προπονητές άλλων αθλημάτων που η μέγιστη δύναμη δεν είναι καθοριστικός παράγοντας, καθώς οι ασκήσεις που παρουσιάζονται μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για άλλες μορφές προπόνησης.
Publications Date: 
1991
Book ISBN: 
960-278-014-2
Book pages: 
320
Book Dimensions: 
28χ21
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο
Publications Date: 
1991
Book ISBN: 
960-278-014-2
Book pages: 
320
Book Dimensions: 
28χ21
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο